Vištienos krūtinėlė orkaitėje

Vištienos krūtinėlė orkaitėje

5 (2 įvertinimai)

1 Porcija
40 min.

Apie receptą

Iškepkime skaniai paukštieną (vištieną). Patiekalą marinuokite kinų virtuvę primenančiame padaže. Ir tada kepti folijoje orkaitėje. Marinuokite vištienos filė, pusvalandžiui palikite šaltoje vietoje. Tada sudėkite į folijos dėklą ir kepkite orkaitėje. Baigiant kepti suberti tarkuotą sūrį, palaukti, kol atsiras plutelė ir patiekti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sojų padažas
    100 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    100 mililitrų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Malta paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Suneli apyniai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Balzamiko kremas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Kiti prieskoniai pagal skonį
    1 žiupsnelis
  • Vištienos mėsa
    300~400 gramų (filė)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite visus marinato ingredientus viename dubenyje. Taigi, sumaišykite sojų padažą, balzamiką, česnaką, suneli apynius, papriką, al...
    1. Sumaišykite visus marinato ingredientus viename dubenyje. Taigi, sumaišykite sojų padažą, balzamiką, česnaką, suneli apynius, papriką, alyvuogių aliejų. Į šį marinatą dedame paruoštą vištienos filė. Taip pat galite naudoti kalakutą. Marinatas puikiai dera net su kiauliena.
  • Sutarkuokite kietąjį sūrį. Aš naudoju trintuvą su didelėmis skylutėmis, kad sūris nepridegtų orkaitėje. Didesni sūrio gabalėliai keps ilg...
    2. Sutarkuokite kietąjį sūrį. Aš naudoju trintuvą su didelėmis skylutėmis, kad sūris nepridegtų orkaitėje. Didesni sūrio gabalėliai keps ilgiau.
  • Reklama
  • Iš keliais sluoksniais sulankstytos folijos suformuokite padėklą.
    3. Iš keliais sluoksniais sulankstytos folijos suformuokite padėklą.
  • Marinuotą vištienos filė sudėkite į folijos lėkštę. Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Išimkite mėsą iš orkaitės. Pabarstykite tar...
    4. Marinuotą vištienos filė sudėkite į folijos lėkštę. Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Išimkite mėsą iš orkaitės. Pabarstykite tarkuotu sūriu. Grąžinkite į orkaitę, kol sūris taps auksinės spalvos. Bendras kepimo laikas yra apie 30 minučių.
  • Reklama
  • Patiekite prie stalo. Mėsa labai kvapni ir sultinga.
    5. Patiekite prie stalo. Mėsa labai kvapni ir sultinga.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai