Žirnių košė su kiauliena

Žirnių košė su kiauliena

4.8 (6 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 40 min.

Apie receptą

Kiauliena labai dera su ankštinėmis daržovėmis. Štai kodėl yra tiek daug karštų patiekalų, kurie puikiai reprezentuoja šį duetą. Manau, kad jūs dažnai su jais susidūrėte. Ir čia yra dar vienas variantas. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti žirnių košę su kiauliena. Šis paprastas ir labai skanus karštas patiekalas yra žinomas beveik kiekvienam nuo vaikystės. Vyrams tai labai patinka dėl ilgalaikio sotumo jausmo. Patiekalą gaminsime lėtoje viryklėje, taip niekas nepridegs, kaip būna puode. Pradėkime gaminti!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Skaldyti žirniai
    2.5 stiklinės
  • Karštas vanduo
    5 stiklinės
  • Kiauliena
    400 gramų (minkštimas)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Aliejus
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žirnius gerai nuplaukite tekančiu šaltu vandeniu.
    1. Žirnius gerai nuplaukite tekančiu šaltu vandeniu.
  • Mėsą nuplaukite ir supjaustykite. Įdėkite jį į multicooker dubenį kartu su aliejumi. Kepkite kepimo režimu 20 minučių.
    2. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite. Įdėkite jį į multicooker dubenį kartu su aliejumi. Kepkite kepimo režimu 20 minučių.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Po 10 minučių sudėkite daržoves ...
    3. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Po 10 minučių sudėkite daržoves į mėsą. Pasūdykite ir suberkite prieskonius.
  • Iškepus suberkite žirnelius, prieskonius ir lauro lapus.
    4. Iškepus suberkite žirnelius, prieskonius ir lauro lapus.
  • Reklama
  • Supilkite vandenį, virkite „Košės“ režimu 1 valandą 10 minučių. Tada sumaišykite ingredientus ir įdėkite druskos. Gero apetito!
    5. Supilkite vandenį, virkite „Košės“ režimu 1 valandą 10 minučių. Tada sumaišykite ingredientus ir įdėkite druskos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai