Avinžirnių ir vištienos sriuba

Avinžirnių ir vištienos sriuba

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Avinžirnių ir vištienos sriuba yra būtent toks patiekalas, kurį vieną kartą pasigaminę, norėsite gaminti vėl ir vėl! Sriuba labai aromatinga dėl prieskonių, taip pat soti dėl avinžirnių, vištienos ir daržovių! Tikras malonumas! Gaminkime avinžirnių ir vištienos sriubą. Pirmiausia reikia paruošti avinžirnius. Avinžirnių sriuba yra labai soti ir skani, o aromatingi prieskoniai sriubai suteikia ypatingo žavesio.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    2 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Citrina
    1 vnt
  • Avinžirniai
    400 gramų (išmirkyti ir išvirti)
  • Kalendra
    2 šaukštai (susmulkinta)
  • Cinamonas
    1/4 arbatinio šaukštelio (maltas)
  • Vištienos šlaunelės
    4 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kalendra
    3/4 arbatinio šaukštelio (malta)
  • Vištienos sultinys
    2.5 litro
  • Kuminas
    3/4 arbatinio šaukštelio (maltas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus sriubai reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nulupkite daržoves.
    1. Paruoškite visus sriubai reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nulupkite daržoves.
  • Jei turite sausų avinžirnių, pamirkykite juos vandenyje porai valandų, o kai išbrinks, vandenį nupilkite ir virkite 30-40 minučių, kol iš...
    2. Jei turite sausų avinžirnių, pamirkykite juos vandenyje porai valandų, o kai išbrinks, vandenį nupilkite ir virkite 30-40 minučių, kol išvirs.
  • Reklama
  • Vištieną apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
    3. Vištieną apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
  • Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    4. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Kepkite, kol suminkštės, 5 minutes.
    5. Kepkite, kol suminkštės, 5 minutes.
  • Į svogūną suberkite prieskonius ir smulkintą česnaką, išmaišykite ir pakepinkite dar 2 minutes.
    6. Į svogūną suberkite prieskonius ir smulkintą česnaką, išmaišykite ir pakepinkite dar 2 minutes.
  • Reklama
  • Morkas supjaustykite žiedais.
    7. Morkas supjaustykite žiedais.
  • Į svogūną suberkite morkas ir pakepinkite dar porą minučių. Tada sudėkite vištieną ir supilkite sultinį. Užvirinkite ir virkite 40 minuči...
    8. Į svogūną suberkite morkas ir pakepinkite dar porą minučių. Tada sudėkite vištieną ir supilkite sultinį. Užvirinkite ir virkite 40 minučių. Tada vištieną išimame iš sultinio ir atskiriame mėsą nuo kaulų. Vištieną grąžiname atgal į sriubą.
  • Reklama
  • Į sriubą supilkite vienos citrinos sultis ir suberkite avinžirnius. Atskirame inde sumaišykite citrinos žievelę, kalendrą ir susmulkintą ...
    9. Į sriubą supilkite vienos citrinos sultis ir suberkite avinžirnius. Atskirame inde sumaišykite citrinos žievelę, kalendrą ir susmulkintą česnako skiltelę. Patiekdami šiuo mišiniu pagardinkite sriubą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai