Varškės užtepėlė
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Ieškote lengvo ir skanaus užkandžio? Nepraeikite ir atkreipkite dėmesį į šį variantą, kaip paruošti varškės užtepėlę su prieskoniais ir šviežiomis žolelėmis. Labai skanu, sveika ir lengva. Šis paprastas varškės užtepėlės receptas puikiai tiks ir namuose, ir iškylose. Proceso metu galite pridėti absoliučiai bet kokių jums patinkančių prieskonių. Užtepėlė gali būti patiekiama ant duonos riekelių ar krekerių arba, pavyzdžiui, ant traškios duonos.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė100 gramų
-
Grietinė2~4 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Čili1 žiupsnelis (neprivaloma)
-
Žalumynai1 saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Visus žalumynus nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir susmulkinkite.
-
Reklama
-
3. Į blenderio dubenį suberkite varškę ir susėkite grietinę. Kiekis priklauso nuo norimos užtepėlės konsistencijos.
-
4. Įberkite druskos ir žolelių. Taip pat pagal skonį galite įdėti česnako.
-
Reklama
-
5. Įdėkite papriką ir kitus prieskonius pagal skonį. Aštrių prieskonių mėgėjams rekomenduoju įdėti žiupsnelį čili pipiro.
-
6. Viską išplakti iki vientisos masės.
-
Reklama
-
7. Prieš patiekdami šiek tiek atvėsinkite ir papuoškite paprika ar žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama