Marinuotos morkos

Marinuotos morkos

3 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 d. 1 val.

Apie receptą

Marinuotos morkos – daržovių užkandis, kurį galima paruošti ateičiai. Pasigaminkime jį su juodaisiais pipirais ir kmynais. Marinuotos morkos užplikomos 24 valandas. Ir tada galite jas valgyti! Marinuotos morkos – gardus užkandis, kurį galima patiekti vieną arba su karštais patiekalais. Marinuotas morkas paruošti itin paprasta. Nulupkite morkas ir supjaustykite jas juostelėmis. Iš vandens, acto ir prieskonių paruoškite marinatą. Užpilkite ant morkų ir palikite 24 valandoms.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    400~500 gramų
  • Vanduo
    1.5 stiklinės
  • Actas
    1 puodelis
  • Cukrus
    1/4 stiklinės
  • Druska
    1.5 šaukšto
  • Kmynai sėklos
    1 šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
    1 šaukštas
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje sumaišykite prieskonius su cukrumi – kmynų sėklomis ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
    1. Dubenyje sumaišykite prieskonius su cukrumi – kmynų sėklomis ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
  • Užvirinkite vandenį su druska. Tuo tarpu paruoškite morkas. Nulupkite jas ir supjaustykite juostelėmis.
    2. Užvirinkite vandenį su druska. Tuo tarpu paruoškite morkas. Nulupkite jas ir supjaustykite juostelėmis.
  • Reklama
  • Nuluptas morkas 2–3 minutes pamirkykite pasūdytame vandenyje, tada morkas išimkite. Nusausintas morkas sudėkite į sterilizuotus stiklainius.
    3. Nuluptas morkas 2–3 minutes pamirkykite pasūdytame vandenyje, tada morkas išimkite. Nusausintas morkas sudėkite į sterilizuotus stiklainius.
  • Į pasūdytą vandenį suberkite prieskonius ir actą, išskyrus lauro lapą. Užvirinkite ir virkite dar kelias minutes. Įdėkite lauro lapą į st...
    4. Į pasūdytą vandenį suberkite prieskonius ir actą, išskyrus lauro lapą. Užvirinkite ir virkite dar kelias minutes. Įdėkite lauro lapą į stiklainį su morkomis ir užpilkite turinį karštu marinatu.
  • Reklama
  • Užsukite stiklainius steriliais dangteliais, atvėsinkite, tada padėkite į šaldytuvą. Marinuotos morkos bus paruoštos per 24 valandas. Šal...
    5. Užsukite stiklainius steriliais dangteliais, atvėsinkite, tada padėkite į šaldytuvą. Marinuotos morkos bus paruoštos per 24 valandas. Šaldytuve jas galite laikyti iki dviejų savaičių. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai