Marinuotos morkos
3 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 d. 1 val.
Apie receptą
Marinuotos morkos – daržovių užkandis, kurį galima paruošti ateičiai. Pasigaminkime jį su juodaisiais pipirais ir kmynais. Marinuotos morkos užplikomos 24 valandas. Ir tada galite jas valgyti! Marinuotos morkos – gardus užkandis, kurį galima patiekti vieną arba su karštais patiekalais. Marinuotas morkas paruošti itin paprasta. Nulupkite morkas ir supjaustykite jas juostelėmis. Iš vandens, acto ir prieskonių paruoškite marinatą. Užpilkite ant morkų ir palikite 24 valandoms.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Morkos400~500 gramų
-
Vanduo1.5 stiklinės
-
Actas1 puodelis
-
Cukrus1/4 stiklinės
-
Druska1.5 šaukšto
-
Kmynai sėklos1 šaukštas
-
Malti juodieji pipirai1 šaukštas
-
Lauro lapas1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dubenyje sumaišykite prieskonius su cukrumi – kmynų sėklomis ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
-
2. Užvirinkite vandenį su druska. Tuo tarpu paruoškite morkas. Nulupkite jas ir supjaustykite juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Nuluptas morkas 2–3 minutes pamirkykite pasūdytame vandenyje, tada morkas išimkite. Nusausintas morkas sudėkite į sterilizuotus stiklainius.
-
4. Į pasūdytą vandenį suberkite prieskonius ir actą, išskyrus lauro lapą. Užvirinkite ir virkite dar kelias minutes. Įdėkite lauro lapą į stiklainį su morkomis ir užpilkite turinį karštu marinatu.
-
Reklama
-
5. Užsukite stiklainius steriliais dangteliais, atvėsinkite, tada padėkite į šaldytuvą. Marinuotos morkos bus paruoštos per 24 valandas. Šaldytuve jas galite laikyti iki dviejų savaičių. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama