Kiaušinių ir mėsos vyniotinis

Kiaušinių ir mėsos vyniotinis

4.1 (64 įvertinimai)

8-10 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Lengvai pagaminamas užkandis šventiniam stalui. Vyniotinis paruošiamas paprastai ir greitai, nereikia pirkti brangių ir rafinuotų produktų. Užkandžių niekada nebūna per daug, todėl dar vienas receptas jūsų arsenale tikrai nebus nereikalingas. Vyniotinis puikiai tiks šventiniam stalui ar kasdieniniam naudojimui. Vyniotinio įdaras gali būti įvairus, pavyzdžiui, žalumynai su sūriu, grybai su svogūnais ir pan. Vyniotinis yra labai sotus ir maistingas. Kaip matote, paruošti nesunku.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    5 vnt
  • Majonezas
    250 gramų
  • Sūris
    350 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiauliena
    0,5 kilogramo (galite naudoti jautieną maišytą su jautiena)
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sūrį stambiai sutarkuojame, kiaušinius sumaišome su majonezu ir išplakame šluotele. Sumaišykite sūrį su majonezu.
    1. Sūrį stambiai sutarkuojame, kiaušinius sumaišome su majonezu ir išplakame šluotele. Sumaišykite sūrį su majonezu.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, supilkite sūrio-kiaušinių mišinį. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Mes siunčiame masę į or...
    2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, supilkite sūrio-kiaušinių mišinį. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių. Mes siunčiame masę į orkaitę 15 minučių.
  • Reklama
  • Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną nulupame ir nuplauname, supjaustome. Mėsą ir svogūnus sumalame mėsmale, deda...
    3. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną nulupame ir nuplauname, supjaustome. Mėsą ir svogūnus sumalame mėsmale, dedame druskos ir pipirų.
  • Ant paruoštos kiaušinienės sudėkite faršą ir visiškai aptepkite. Suvyniojame sandarų ritinį ir vėl siunčiame į 180–190 laipsnių orkaitę 4...
    4. Ant paruoštos kiaušinienės sudėkite faršą ir visiškai aptepkite. Suvyniojame sandarų ritinį ir vėl siunčiame į 180–190 laipsnių orkaitę 40 minučių.
  • Reklama
  • Iškepusį vyniotinį šiek tiek atvėsinkite. Tik tada jį galima supjaustyti. Taigi jis išlaikys savo formą ir nesugrius. Skanaus!
    5. Iškepusį vyniotinį šiek tiek atvėsinkite. Tik tada jį galima supjaustyti. Taigi jis išlaikys savo formą ir nesugrius. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (64 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai