Citrinų sriuba su ryžiais
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tai tiršta daržovių sriuba su grietinėle ir lengvu rūgštumu. Sriuba soti ir labai skani! Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip virti citrinų sriubą su ryžiais. Vietoj rudųjų ryžių galite naudoti įprastus ryžius, bet tada sumažinkite sriubos virimo laiką. Avinžirniais galima pakeisti konservuotas arba virtas baltas pupeles. Vietoj petražolių galite dėti špinatų.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1/2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Saliero stiebas2 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Vanduo1,2 litro
-
Avinžirniai180 gramų (virti arba konservuoti)
-
Rudieji ryžiai80 gramų
-
Grietinėlė200 mililitrų
-
Citrinų sultys60 mililitrų
-
Petražolės1/3 ryšulio
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Svogūną supjaustykite kubeliais, nuolat maišydami pakepinkite 2-3 minutes.
-
Reklama
-
3. Tada suberkite pjaustytą salierą ir sutarkuotas morkas, pakepinkite dar 5 minutes. Pabaigoje suberkite susmulkintą česnaką, viską kartu patroškinkite 1 minutę.
-
4. Suberkite avinžirnius ir nuplautus ryžius.
-
Reklama
-
5. Supilkite vandenį. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30-35 minutes, kol ryžiai išvirs.
-
6. Supilkite grietinėlę ir citrinos sultis. Druskos ir pipirų pagal skonį, įberkite smulkiai pjaustytų petražolių. Sriubą užvirinkite, tada nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
-
7. Citrinų sriuba su ryžiais paruošta, mėgaukitės maistu!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama