Greitai sūdyta skumbrė
3.7 (13 įvertinimai)
3 Porcijos
15 val.
Apie receptą
Naminė sūdyta skumbrė visada yra skanesnė. Kelis kartus pabandę sūdyti žuvį, rasite idealų druskos ir prieskonių santykį. Tuo tarpu aš siūlau savo versiją. Puikus greitas skumbrės receptas, kuriame naudojami svogūnai, česnakai, druska, cukrus, actas, prieskoniai ir augalinis aliejus. Žuvis ruošiama bent 12 valandų iš anksto, tačiau galite palikti ir ilgiau. Prieskoniai yra pipirų žirneliai, lauro lapai ir žuvies prieskoniai (nebūtina). Ši lengvai sūdyta, skumbrė papuoš bet kokį šventinį stalą.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Skumbrė2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Actas1 šaukštas
-
Pipirų žirneliai5 vnt
-
Cukrus1/3 arbatinio šaukštelio
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Aliejus150 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
-
2. Šviežią skumbrę nuvalykite ir supjaustykite gabalėliais. Patys rinkitės gabalėlių storį: vieniems patinka plonesni, o kitiems – storesni. Šis receptas skirtas 1 žuviai, todėl didindami skumbrės skaičių, padauginkite sūrymui skirtų ingredientų kiekį.
-
Reklama
-
3. Žuvies gabalėlius sudėkite į gilų indą, įpilkite acto, druskos, cukraus, česnako ir prieskonių.
-
4. Sudėkite svogūną ir aliejų, viską gerai išmaišykite. Mūsų užduotis – sumaišyti žuvį taip, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų ant jos.
-
Reklama
-
5. Viską supilkite į stiklainį ir palikite šaldytuve bent 12 valandų.
-
6. Po nurodyto laiko skumbrė yra paruošta! Jei abejojate, palikite dar 12 valandų.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.7/5 (13 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama