Pienas su česnaku

Pienas su česnaku

5 (3 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Esame įpratę griebtis tablečių kiekvienai problemai spręsti, bet gamta jau seniai viską išsiaiškino už mus. Žinoma, sudėtingais atvejais vaistai yra būtini, tačiau lengviems atvejams galima taikyti ir liaudiškas priemones. Šiandien papasakosiu, kaip pasigaminti vaistą nuo nemigos ir kosulio, naudojant vos tris ingredientus. Česnako gydomosios savybės žinomos jau seniai. Ši daržovė pasižymi stipriomis antibakterinėmis savybėmis. Česnakas dažniausiai naudojamas viršutinių kvėpavimo takų infekcijų profilaktikai ir gydymui. Pienas su česnaku dažnai geriamas sergant bronchitu, česnakas taip pat skatina apetitą. Jis taip pat tinka reumatui, vitaminų trūkumui ir odos ligoms gydyti. Tačiau žmonės, turintys skrandžio ir virškinimo trakto problemų, turėtų jį vartoti atsargiai. Geriausia naudoti natūralų pieną. Tiks bet koks medus, geriau šviežias česnakas.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakas
    1 skiltelė
  • Pienas
    1 puodelis
  • Medus
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Atskirkite česnako skiltelę, nupjaukite kotelį, nulupkite ir nuplaukite.
    2. Atskirkite česnako skiltelę, nupjaukite kotelį, nulupkite ir nuplaukite.
  • Reklama
  • Norėdami atsikratyti nemigos, supilkite pieną į puodą su storu dugnu ir užvirinkite.
    3. Norėdami atsikratyti nemigos, supilkite pieną į puodą su storu dugnu ir užvirinkite.
  • Sutarkuokite česnaką. Supilkite pieną į stiklinę, sudėkite susmulkintą česnaką ir išmaišykite.
    4. Sutarkuokite česnaką. Supilkite pieną į stiklinę, sudėkite susmulkintą česnaką ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Į pieną ir česnaką įpilkite medaus, išmaišykite ir išgerkite prieš miegą.
    5. Į pieną ir česnaką įpilkite medaus, išmaišykite ir išgerkite prieš miegą.
  • Kosuliui numalšinti supilkite pieną į puodą, užvirinkite ir sudėkite smulkintą česnaką. Sumažinkite kaitrą, išmaišykite ir troškinkite 3–...
    6. Kosuliui numalšinti supilkite pieną į puodą, užvirinkite ir sudėkite smulkintą česnaką. Sumažinkite kaitrą, išmaišykite ir troškinkite 3–4 minutes.
  • Reklama
  • Nukoškite česnaką iš pieno, leiskite jam atvėsti iki 60 laipsnių, įpilkite medaus ir išmaišykite. Dabar galite jį gerti.
    7. Nukoškite česnaką iš pieno, leiskite jam atvėsti iki 60 laipsnių, įpilkite medaus ir išmaišykite. Dabar galite jį gerti.
  • Būkite sveiki!
    8. Būkite sveiki!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai