Vištienos krūtinėlė itališkai

Vištienos krūtinėlė itališkai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Vištienos krūtinėlė itališkai yra skanus patiekalas, gaminamas orkaitėje su marinara padažu, sūriu ir džiūvėsėliais. Patiekalas sotus, paprastas ir lengvai paruošiamas. Labai paprastas ir skanus receptas. Krūtinėles reikia stambiai supjaustyti, užpilti sojos padažu ir kiaušinių marinatu, apvolioti džiūvėsėliuose ir pašauti į orkaitę. Tada supilkite padažą ir pabarstykite sūriu. Marinara padažą galima įsigyti jau paruošto parduotuvėje arba pasigaminti namuose. Šį padažą gaminu žiemai. Jei nenorite vargti su padažu, galite paruošti padažą sumaišę pomidorų pastą su česnaku, alyvuogių aliejumi, druska, cukrumi ir pipirais – tai taip pat bus puiku. Galite naudoti bet kokį pasirinktą kečupą. Džiūvėsėlius geriau ruošti iš vienadienės duonos – smulkinkite trintuvu, kol ji taps trupiniais. Šiam patiekalui galite naudoti bet kokį sūrį, kuris gerai tirpsta. Paruoškite ir išbandykite šį skanų patiekalą.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sojų padažas
    1~2 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    0.5 stiklinės
  • Itališkos žolelės
    1 šaukštas
  • Marinara padažas
    3~4 šaukštai
  • Parmezanas
    30 gramų (ar bet koks kitas sūris)
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos krūtinėles supjaustykite išilgai.
    1. Vištienos krūtinėles supjaustykite išilgai.
  • Sumaišykite sojų padažą su kiaušiniu. Paruoštu padažu užpilkite vištieną, pabarstykite pipirais ir išmaišykite.
    2. Sumaišykite sojų padažą su kiaušiniu. Paruoštu padažu užpilkite vištieną, pabarstykite pipirais ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Džiūvėsėlius sumaišykite su itališkomis žolelėmis.
    3. Džiūvėsėlius sumaišykite su itališkomis žolelėmis.
  • Kiekvieną krūtinėlės gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į kepimo indą. Pašaukite į orkaitę 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    4. Kiekvieną krūtinėlės gabalėlį apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į kepimo indą. Pašaukite į orkaitę 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Likusį sojų padažo marinatą sumaišykite su marinara padažu. Po 20 minučių vištieną išimkite iš orkaitės ir aptepkite padažu.
    5. Likusį sojų padažo marinatą sumaišykite su marinara padažu. Po 20 minučių vištieną išimkite iš orkaitės ir aptepkite padažu.
  • Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite vištieną. Kepkite dar 10 minučių.
    6. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite vištieną. Kepkite dar 10 minučių.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai