Vištienos kotletai su bulvėmis

Vištienos kotletai su bulvėmis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vištienos kotletai su bulvėmis yra greitai pagaminami ir skanūs. Siūlau kepti skanius ir sultingus vištienos kotletus su bulvėmis. Pagal šį receptą į faršą nereikia dėti duonos ar kiaušinių. Dėl bulvių ir vištienos kotletai bus minkšti ir gerai išlaikys formą. Tokiems kotletams nebūtina ruošti garnyro, juos galima patiekti su sultingomis daržovių salotomis.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    250gramų
  • Virtos bulvės
    2 vnt
  • Ciberžolė
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Imbieras
    1 šaukštas
  • Česnakai
    1/2 šaukštai
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Kalendra
    2 šaukštai
  • Karis
    2 šaukštai
  • Čili
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Aliejus
    2 stiklinės
  • Džiūvėsėliai
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Susmulkinkite svogūną, čili, karį ir kalendros laiškus, imbierą, česnaką ir sutrinkite bulves.
    1. Susmulkinkite svogūną, čili, karį ir kalendros laiškus, imbierą, česnaką ir sutrinkite bulves.
  • Vištienos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir pagardinkite ciberžole, pipirais ir druska. Troškinkite mėsą nedideliame kiekyje vandens, kol ...
    2. Vištienos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir pagardinkite ciberžole, pipirais ir druska. Troškinkite mėsą nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Blenderiu sutrinkite mėsą į faršą.
    3. Blenderiu sutrinkite mėsą į faršą.
  • Keptuvėje 3 minutes pakepinkite svogūną, suberkite čili, česnaką ir imbierą. Sudėkite vištienos faršą ir troškinkite 10 minučių.
    4. Keptuvėje 3 minutes pakepinkite svogūną, suberkite čili, česnaką ir imbierą. Sudėkite vištienos faršą ir troškinkite 10 minučių.
  • Reklama
  • Iš faršo formuokite kotletus ir pamerkite į plaktą kiaušinį.
    5. Iš faršo formuokite kotletus ir pamerkite į plaktą kiaušinį.
  • Kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose.
    6. Kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Keptuvėje verdančiame augaliniame aliejuje apkepkite kotletus iki auksinės spalvos.
    7. Keptuvėje verdančiame augaliniame aliejuje apkepkite kotletus iki auksinės spalvos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai