Vištienos kotletai su bulvėmis
5 (1 įvertinimai)
								3  Porcijos
						
								30 min.
						Apie receptą
Vištienos kotletai su bulvėmis yra greitai pagaminami ir skanūs. Siūlau kepti skanius ir sultingus vištienos kotletus su bulvėmis. Pagal šį receptą į faršą nereikia dėti duonos ar kiaušinių. Dėl bulvių ir vištienos kotletai bus minkšti ir gerai išlaikys formą. Tokiems kotletams nebūtina ruošti garnyro, juos galima patiekti su sultingomis daržovių salotomis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# PaukštienaReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Vištienos filė250gramų
- 
													Virtos bulvės2 vnt
- 
													Ciberžolė1/4 arbatinio šaukštelio
- 
													Malti juodieji pipirai1/2 arbatinio šaukštelio
- 
													Svogūnai1 vnt
- 
													Imbieras1 šaukštas
- 
													Česnakai1/2 šaukštai
- 
													Sviestas2 šaukštai
- 
													Kalendra2 šaukštai
- 
													Karis2 šaukštai
- 
													Čili2 vnt
- 
													Kiaušiniai2 vnt
- 
													Aliejus2 stiklinės
- 
													Džiūvėsėliaipagal poreikį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Susmulkinkite svogūną, čili, karį ir kalendros laiškus, imbierą, česnaką ir sutrinkite bulves. 1. Susmulkinkite svogūną, čili, karį ir kalendros laiškus, imbierą, česnaką ir sutrinkite bulves.
- 
                                                     2. Vištienos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir pagardinkite ciberžole, pipirais ir druska. Troškinkite mėsą nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės. 2. Vištienos gabalėlius sudėkite į keptuvę ir pagardinkite ciberžole, pipirais ir druska. Troškinkite mėsą nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Blenderiu sutrinkite mėsą į faršą. 3. Blenderiu sutrinkite mėsą į faršą.
- 
                                                     4. Keptuvėje 3 minutes pakepinkite svogūną, suberkite čili, česnaką ir imbierą. Sudėkite vištienos faršą ir troškinkite 10 minučių. 4. Keptuvėje 3 minutes pakepinkite svogūną, suberkite čili, česnaką ir imbierą. Sudėkite vištienos faršą ir troškinkite 10 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Iš faršo formuokite kotletus ir pamerkite į plaktą kiaušinį. 5. Iš faršo formuokite kotletus ir pamerkite į plaktą kiaušinį.
- 
                                                     6. Kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose. 6. Kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Keptuvėje verdančiame augaliniame aliejuje apkepkite kotletus iki auksinės spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 7. Keptuvėje verdančiame augaliniame aliejuje apkepkite kotletus iki auksinės spalvos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















