Vištienos kepsniai
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Sultingas kepsnys su aukso ruda ir traškia plutele puikiai papildys bet kokį garnyrą. Tai gali būti pagaminta iš kiaulienos, bet šiandien aš jums papasakosiu, kaip kepti vištienos kepsnius. Tokie sultingi ir kvapnūs kepsniai pagaminami labai greitai. Jie puikiai tinka visai šeimai. Galite padaryti juos didelius arba mažesnius gabalus, kurie puikiai tinka vaikams. Mėgstu juos patiekti su bulvių koše, šviežių daržovių salotomis ar makaronais.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė3 vnt
-
Džiūvėsėliai1 stiklinė
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Aliejuspagal skonį
-
Druska, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė nuplaukite ir perpjaukite išilgai į 2 dalis. Viską sudėkite ant pjaustymo lentos, uždenkite plėvele ir lengvai pamuškite plaktuku.
-
2. Kiekvieną filė įtrinkite druska ir vištienai atitinkamais prieskoniais.
-
Reklama
-
3. Į dubenį įmuškite kiaušinį ir suplakite šakute. Kiekvieną filė iš abiejų pusių pamerkite į kiaušinių mišinį.
-
4. Į lėkštę suberkite džiūvėsėlius ir iš abiejų pusių apvoliokite filė.
-
Reklama
-
5. Tuo tarpu įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite kepsnius, apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Kepsnius perkelkite ant popierinių rankšluosčių, tada sudėkite į lėkštę ir patiekite su šviežiomis daržovėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama