Korėjietiškų morkų sriuba
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Gardi ir originali sriuba su korėjietiškomis morkomis – kvapnus ir ryškus pasirinkimas kiekvienai dienai, patiksiantis visiems aštraus skonio mėgėjams. Aštrios morkos suteiks sriubai aštraus skonio. Sriubos skonis visiškai priklauso nuo korėjietiškų morkų skonio. Sėkmingesnis derinys su šia sriuba yra ryžių dribsniai. Sudedame ir bulves. Jei pageidaujama, šią sriubą galima pasigaminti su pomidorais.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės250 gramų
-
Svogūnai60 gramų
-
Saldžioji paprika100 gramų
-
Korėjos morkos100 gramų
-
Vanduo1.5 litro
-
Ryžiai50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Puode užvirinkite 1,5 litro švaraus vandens. Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į puodą.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite kubeliais arba ketvirčio žiedais. Toliau į bulves sudėkite svogūną.
-
4. Į puodą suberkite ryžius.
-
Reklama
-
5. Saldžiąją papriką išvalykite, supjaustykite juostelėmis ir suberkite į puodą. Virkite daržoves ir ryžius 20 minučių, kol išvirs.
-
6. Kai ryžiai ir daržovės bus paruošti, į keptuvę suberkite korėjietiškas morkas ir prieskonius pagal skonį, apkepinkite. Tada suberkite į sriubą ir virkite 8-10 minučių.
-
Reklama
-
7. Paruoštą sriubą nedelsdami patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama