Korėjietiškų morkų sriuba

Korėjietiškų morkų sriuba

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Gardi ir originali sriuba su korėjietiškomis morkomis – kvapnus ir ryškus pasirinkimas kiekvienai dienai, patiksiantis visiems aštraus skonio mėgėjams. Aštrios morkos suteiks sriubai aštraus skonio. Sriubos skonis visiškai priklauso nuo korėjietiškų morkų skonio. Sėkmingesnis derinys su šia sriuba yra ryžių dribsniai. Sudedame ir bulves. Jei pageidaujama, šią sriubą galima pasigaminti su pomidorais.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    250 gramų
  • Svogūnai
    60 gramų
  • Saldžioji paprika
    100 gramų
  • Korėjos morkos
    100 gramų
  • Vanduo
    1.5 litro
  • Ryžiai
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Puode užvirinkite 1,5 litro švaraus vandens. Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į puodą.
    2. Puode užvirinkite 1,5 litro švaraus vandens. Bulves nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite kubeliais arba ketvirčio žiedais. Toliau į bulves sudėkite svogūną.
    3. Svogūną nulupkite ir nuplaukite, supjaustykite kubeliais arba ketvirčio žiedais. Toliau į bulves sudėkite svogūną.
  • Į puodą suberkite ryžius.
    4. Į puodą suberkite ryžius.
  • Reklama
  • Saldžiąją papriką išvalykite, supjaustykite juostelėmis ir suberkite į puodą. Virkite daržoves ir ryžius 20 minučių, kol išvirs.
    5. Saldžiąją papriką išvalykite, supjaustykite juostelėmis ir suberkite į puodą. Virkite daržoves ir ryžius 20 minučių, kol išvirs.
  • Kai ryžiai ir daržovės bus paruošti, į keptuvę suberkite korėjietiškas morkas ir prieskonius pagal skonį, apkepinkite. Tada suberkite į s...
    6. Kai ryžiai ir daržovės bus paruošti, į keptuvę suberkite korėjietiškas morkas ir prieskonius pagal skonį, apkepinkite. Tada suberkite į sriubą ir virkite 8-10 minučių.
  • Reklama
  • Paruoštą sriubą nedelsdami patiekite.
    7. Paruoštą sriubą nedelsdami patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai