Tinginių čeburekai
4.2 (5 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei labai mėgstate čeburekus, bet tingite su jais ilgai užsiimti, tuomet pamėginkite pasigaminti tinginių čeburekus iš vaflių. Užtruksite visai nedaug laiko, o ir gaminimas bus švaresnis, nes nereikės minkyti tešlos. Pagal šį receptą čeburekų gaminimo procesas labai lengvas, skonis puikus ir ingredientai visai nebrangūs. Garantuoju, kad patiks ir vaikams. Tokius tinginių čeburekus galite pasiimti vykstant į iškylą ar prie jūros, nes jie skanūs tiek karšti, tiek šalti. Rekomenduoju išbandyti.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos faršas500 gramų
-
Vafliai1 vnt (pakelis)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Miltai400 gramų
-
Pienas300 mililitrų
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Visų pirma paruoškime faršą. Sudėkite prieskonius, įmuškite vieną kiaušinį. Faršą kruopščiai išmaišykite.
-
2. Tada galite išsimaišyti tešlą, į kurią merksime suruoštus vaflius. Taigi į dubenį įmuškite vieną kiaušinį, supilkite pieną, sudėkite miltus ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
-
Reklama
-
3. Dabar pasiimame vieną vaflio lakštą, sutepame jį faršu ir ant viršaus uždedame antrą vaflio lakštą. Taip suruošiame visus vaflių lakštus.
-
4. Jau suruoštus vaflius su faršu supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Kiekvieną vaflių gabalėlį merkiame į tešlą.
-
6. Ir dedame kepti į įkaitusią keptuvę su aliejumi. Kepame iš abiejų pusių kol gražiai paruduos.
-
Reklama
-
7. Štai ir viskas. Tinginių čeburekai paruošti. Skanūs karšti ir šalti.
-
8. Skanaus!Recepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama