Kiaulienos papilvė aluje keptuvėje
3.5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
5 val.
Apie receptą
Pagal šį receptą kiaulienos papilvė yra labai švelni ir skani. Tai puikus pasirinkimas šventiniam stalui. Papilvę galite pasigaminti iš anksto – tai labai patogu. Paruošimui naudokite kiaulienos papilvę pagal savo skonį, mėsos sluoksnių skaičius neturi reikšmės. Patiekiamas šaltas, tai bus puikus užkandis, o jei patiekiamas iš karto po gaminimo kartu su bet kokiu garnyru, tai bus visiškai antras patiekalas. Jei norite pikantiškesnio varianto, mėsą galite įtrinti aitriąja paprika kartu su česnaku.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai2 skiltelės
-
Sojų padažas75 mililitrai
-
Druskapagal skonį
-
Cukrus1/3 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus1 arbatinis šaukštelis (kepimui)
-
Prieskoniai1/3 arbatinio šaukštelio (Adžika)
-
Malta saldžioji paprika1/2 arbatinio šaukštelio
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Alus200 mililitrų
-
Kiaulienos papilvė300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
-
2. Kiaulienos papilvę nuplaukite ir nusausinkite servetėle, supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite mėsą iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Dubenyje sumaišykite alų, papriką, prieskonius, sojų padažą ir cukrų.
-
4. Krūtinėlę užpilkite alaus marinatu, o krūtinėlės viršų lengvai pasūdykite.
-
Reklama
-
5. Viską užvirkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite dangčiu. Kepkite mėsą vieną valandą, apversdami 2-3 kartus.
-
6. Susmulkinkite česnaką. Paruoštą kiaulienos papilvę dėkite į lėkštę ir iš visų pusių patrinkite česnaku.
-
Reklama
-
7. Įdėkite karštą papilvę į maišelį, sandariai uždarykite ir leiskite visiškai atvėsti. Atvėsus dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Tada patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama