Kiaulienos papilvė aluje keptuvėje

Kiaulienos papilvė aluje keptuvėje

3.5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Pagal šį receptą kiaulienos papilvė yra labai švelni ir skani. Tai puikus pasirinkimas šventiniam stalui. Papilvę galite pasigaminti iš anksto – tai labai patogu. Paruošimui naudokite kiaulienos papilvę pagal savo skonį, mėsos sluoksnių skaičius neturi reikšmės. Patiekiamas šaltas, tai bus puikus užkandis, o jei patiekiamas iš karto po gaminimo kartu su bet kokiu garnyru, tai bus visiškai antras patiekalas. Jei norite pikantiškesnio varianto, mėsą galite įtrinti aitriąja paprika kartu su česnaku.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Sojų padažas
    75 mililitrai
  • Druska
    pagal skonį
  • Cukrus
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    1 arbatinis šaukštelis (kepimui)
  • Prieskoniai
    1/3 arbatinio šaukštelio (Adžika)
  • Malta saldžioji paprika
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Alus
    200 mililitrų
  • Kiaulienos papilvė
    300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • Kiaulienos papilvę nuplaukite ir nusausinkite servetėle, supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinkite augalinį al...
    2. Kiaulienos papilvę nuplaukite ir nusausinkite servetėle, supjaustykite gabalėliais. Keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite mėsą iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite alų, papriką, prieskonius, sojų padažą ir cukrų.
    3. Dubenyje sumaišykite alų, papriką, prieskonius, sojų padažą ir cukrų.
  • Krūtinėlę užpilkite alaus marinatu, o krūtinėlės viršų lengvai pasūdykite.
    4. Krūtinėlę užpilkite alaus marinatu, o krūtinėlės viršų lengvai pasūdykite.
  • Reklama
  • Viską užvirkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite dangčiu. Kepkite mėsą vieną valandą, apversdami 2-3 kartus.
    5. Viską užvirkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir uždenkite dangčiu. Kepkite mėsą vieną valandą, apversdami 2-3 kartus.
  • Susmulkinkite česnaką. Paruoštą kiaulienos papilvę dėkite į lėkštę ir iš visų pusių patrinkite česnaku.
    6. Susmulkinkite česnaką. Paruoštą kiaulienos papilvę dėkite į lėkštę ir iš visų pusių patrinkite česnaku.
  • Reklama
  • Įdėkite karštą papilvę į maišelį, sandariai uždarykite ir leiskite visiškai atvėsti. Atvėsus dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Tada patiekite.
    7. Įdėkite karštą papilvę į maišelį, sandariai uždarykite ir leiskite visiškai atvėsti. Atvėsus dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Tada patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai