Samsa iš sluoksniuotos tešlos su malta mėsa

Samsa iš sluoksniuotos tešlos su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Nežinote kaip pasilepinti kuo nors skaniu? Gana lengva paruošti sočius ir burnoje tirpstančius pyragėlius. Suinteresuotas? Tada čia yra samsos gaminimo iš sluoksniuotos tešlos su malta mėsa receptas. Jei klasikinis receptas reikalauja daug laiko ir tam tikrų įgūdžių, tada sluoksniuotos tešlos samsa su malta mėsa paruošiama paprastai ir gana greitai. Tai pasirinkimas tiems, kurie mėgsta skanius pikantiškus pyragėlius be vargo.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    800~850 gramų
  • Sluoksniuota tešla
    1 kilogramas
  • Svogūnas
    2~3 vnt
  • Trynys
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį (kalendra, zira ir kt.)
  • Sezamo sėklos
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Su įdaru viskas gana paprasta. Mėsą nuplaukite (geriausia imti liesą jautieną kartu su nedideliu kiaulienos gabalėliu), šiek tiek nusausi...
    1. Su įdaru viskas gana paprasta. Mėsą nuplaukite (geriausia imti liesą jautieną kartu su nedideliu kiaulienos gabalėliu), šiek tiek nusausinkite ir perkiškite per mėsmalę. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Į faršą suberkite svogūną, druską ir pipirus. Viską tinkamai išmaišykite.
  • Nerekomenduoju kočioti sluoksniuotos tešlos. Pakanka tešlą padėti ant darbinio paviršiaus ir supjaustyti mažais kvadratėliais. Jei norite...
    2. Nerekomenduoju kočioti sluoksniuotos tešlos. Pakanka tešlą padėti ant darbinio paviršiaus ir supjaustyti mažais kvadratėliais. Jei norite plonesnės samsos, galite ją šiek tiek iškočioti.
  • Reklama
  • Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio į centrą dėkite įdarą. Negailėkite, turi būti pakankamai mėsos.
    3. Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio į centrą dėkite įdarą. Negailėkite, turi būti pakankamai mėsos.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sujunkite kvadrato galus centre, tvirtai suspauskite.
    4. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sujunkite kvadrato galus centre, tvirtai suspauskite.
  • Reklama
  • Apverskite siūlę žemyn, šiek tiek paspauskite žemyn. Nedideliame dubenyje išplakti trynį.
    5. Apverskite siūlę žemyn, šiek tiek paspauskite žemyn. Nedideliame dubenyje išplakti trynį.
  • Samsą dėkite ant kepimo skardos, prieš tai patepę trupučiu aliejaus arba padengę kepimo popierių. Aptepkite plaktu kiaušinio tryniu ir pa...
    6. Samsą dėkite ant kepimo skardos, prieš tai patepę trupučiu aliejaus arba padengę kepimo popierių. Aptepkite plaktu kiaušinio tryniu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
  • Reklama
  • Kepimo skardą dėkite į orkaitę. Kepkite samsą apie pusvalandį (iki auksinės rudos spalvos). Štai koks skanus bus rezultatas.
    7. Kepimo skardą dėkite į orkaitę. Kepkite samsą apie pusvalandį (iki auksinės rudos spalvos). Štai koks skanus bus rezultatas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai