Samsa iš sluoksniuotos tešlos su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Nežinote kaip pasilepinti kuo nors skaniu? Gana lengva paruošti sočius ir burnoje tirpstančius pyragėlius. Suinteresuotas? Tada čia yra samsos gaminimo iš sluoksniuotos tešlos su malta mėsa receptas. Jei klasikinis receptas reikalauja daug laiko ir tam tikrų įgūdžių, tada sluoksniuotos tešlos samsa su malta mėsa paruošiama paprastai ir gana greitai. Tai pasirinkimas tiems, kurie mėgsta skanius pikantiškus pyragėlius be vargo.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa800~850 gramų
-
Sluoksniuota tešla1 kilogramas
-
Svogūnas2~3 vnt
-
Trynys1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį (kalendra, zira ir kt.)
-
Sezamo sėklos2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Su įdaru viskas gana paprasta. Mėsą nuplaukite (geriausia imti liesą jautieną kartu su nedideliu kiaulienos gabalėliu), šiek tiek nusausinkite ir perkiškite per mėsmalę. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Į faršą suberkite svogūną, druską ir pipirus. Viską tinkamai išmaišykite.
-
2. Nerekomenduoju kočioti sluoksniuotos tešlos. Pakanka tešlą padėti ant darbinio paviršiaus ir supjaustyti mažais kvadratėliais. Jei norite plonesnės samsos, galite ją šiek tiek iškočioti.
-
Reklama
-
3. Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio į centrą dėkite įdarą. Negailėkite, turi būti pakankamai mėsos.
-
4. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sujunkite kvadrato galus centre, tvirtai suspauskite.
-
Reklama
-
5. Apverskite siūlę žemyn, šiek tiek paspauskite žemyn. Nedideliame dubenyje išplakti trynį.
-
6. Samsą dėkite ant kepimo skardos, prieš tai patepę trupučiu aliejaus arba padengę kepimo popierių. Aptepkite plaktu kiaušinio tryniu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
-
Reklama
-
7. Kepimo skardą dėkite į orkaitę. Kepkite samsą apie pusvalandį (iki auksinės rudos spalvos). Štai koks skanus bus rezultatas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama