Daržovių troškinys su pupelėmis

Daržovių troškinys su pupelėmis

5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Skanus, sveikas ir maistingas daržovių troškinys su pupelėmis, kurį galima patiekti pietums, vakarienei ar gavėniai. Taip pat šį troškinį galima priskirti prie dietinio maisto arba virti vaikams. Visi žino, kaip naudinga valgyti daržoves bet kokia forma. Tokį troškinį galima ruošti iš pačių įvairiausių daržovių, o pomidorų sultys papildys paruošto patiekalo skonį ir aromatą. Troškinį galima virti ir lėtoje viryklėje, tam visas paruoštas daržoves, prieskonius suberkite į dubenį, 40 minučių nustatykite „Troškinio“ režimą ir virkite iki signalo. Troškinį galite virti tiek ant viryklės, tiek lėtoje viryklėje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šparaginės pupelės
    200 gramų
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Bulvės
    4~5 vnt
  • Pomidorų sultys
    250 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Švieži žalumynai
    2~3 vnt (šakelės)
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Šaldytas šparagines pupeles atitirpinkite dieną prieš, sudėkite į sietelio, kad nutekėtų drėgmės perteklius.
    2. Šaldytas šparagines pupeles atitirpinkite dieną prieš, sudėkite į sietelio, kad nutekėtų drėgmės perteklius.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Bulves nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais.
    4. Bulves nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • [img=5Pašalinkite saldžiųjų paprikų sėklas. Minkštimą supjaustykite gabalėliais. [/img]
  • Visas paruoštas daržoves sudėkite į puodą.
    6. Visas paruoštas daržoves sudėkite į puodą.
  • Reklama
  • Supilkite augalinį aliejų, druską ir pipirus pagal skonį.
    7. Supilkite augalinį aliejų, druską ir pipirus pagal skonį.
  • Supilkite pomidorų sultis. Užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 25-30 minučių.
    8. Supilkite pomidorų sultis. Užvirinkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 25-30 minučių.
  • Reklama
  • Išvirtą troškinį nukelkite nuo viryklės. Pridėti smulkiai pjaustytų žolelių ir česnako.
    9. Išvirtą troškinį nukelkite nuo viryklės. Pridėti smulkiai pjaustytų žolelių ir česnako.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai