Kremas Napoleono tortui
5 (4 įvertinimai)
1 Porcija
15 min.
Apie receptą
Norite iškepti garsųjį tortą namuose ir ieškote tobulo recepto? Parodysiu kaip pasigaminti kremą "Napoleono" tortui, nuo kurio tikrai apsidžiaugsite. Išvirti tokį kremą nėra sunku, o su žingsnis po žingsnio nuotraukomis ir komentarais kiekvieną proceso etapą net absoliutus konditerijos meno naujokas gali tai padaryti. Vanilė yra tik vienas iš skonio variantų. Kremą taip pat galima papildyti, pavyzdžiui, citrinos ar apelsino žievele.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas600 mililitrų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Vanilės ankštis1 vnt
-
Kiaušinis3 vnt
-
Kukurūzų krakmolas60 gramų
-
Cukrus200~250 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į puodą supilkite pieną, įberkite druskos ir pusę cukraus, vanilės. Uždėkite ant ugnies ir užvirinkite.
-
2. Atskirai išplakti kiaušinius, antrąją dalį cukraus ir krakmolą.
-
Reklama
-
3. Į kiaušinių masę pamažu pilkite karštą pieną (geriausia per sietelį), nuolat maišydami, kad kiaušiniai nesutirštėtų.
-
4. Grąžinkite ant ugnies ir virkite nuolat maišydami, kol kremas sutirštės.
-
Reklama
-
5. Pagamintą kremą nukelkite nuo ugnies, uždenkite plėvele ir šiek tiek atvėsite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama