Sausaininis sūrio pyragas
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Čia parodysiu, kaip pasigaminti sausaininį sūrio pyragą. Viskas gana paprasta, nereikia ilgai suktis su tešla, nes ji bus pagaminta iš paprastų saldžių sausainių. Tobulas pyragas prie arbatos! Jei norite, į kreminio sūrio įdarą galite įlašinti porą lašų vanilės esencijos. Bet man jau patinka nuostabiai subtilus kreminis skonis. Vanilė gali ją sušvelninti arba priblokšti, jei jos pridėsite per daug. Apskritai, gaminimo procesas yra labai paprastas, neturėtų kilti jokių sunkumų.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kreminis sūris500 gramų
-
Cukrus200 gramų (+ 50g tešlai)
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Grietinėlė 30%300 gramų
-
Sausainiai200 gramų
-
Sviestas100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia reikia sutrinti sausainius į smulkius trupinius, naudojant mikserį.
-
2. Į trupinius suberkite minkštą sviestą ir 50 g cukraus, vėl išmaišykite mikseriu.
-
Reklama
-
3. Formos dugną išklojame kepimo popieriumi ir paskleidžiame ir paspaudžiame trupinius, suformuojant žemus kraštus.
-
4. Kreminį sūrį sumaišykite su cukrumi, kol pastarasis visiškai ištirps.
-
Reklama
-
5. Grietinėlę lengvai plakite mikseriu, kol ji taps puri. Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniais, tada su sūriu. Supilkite mišinį į formą ant sausainių.
-
6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite sūrio pyragą 30 minučių. Vidurys vis tiek turi būti minkštas. Leiskite pyragui atvėsti kambario temperatūroje. Tada išimkite iš formos ir prieš patiekdami padėkite į šaldytuvą.
-
Reklama
-
7. Pyragą galite patiekti su bet kokiais saldžiais padažais, ledais ar uogiene.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama