Vištienos juostelės

Vištienos juostelės

5 (2 įvertinimai)

5-7 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Vištienos juosteles sultingos viduje ir traškios išorėje. Puikus užkandis visiems šeimos nariams! Mėsa bus minkštesnė, jei ilgiau stovės marinate. Kepant keptuvėje juostelės sugeria daugiau aliejaus, todėl geriau kepti gruzdintuvėje. Šis užkandis užkandis yra labai švelnus, sultingas, o kartu su gardžiu padažu - tiesiog nepaprastas!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Kukurūzų dribsniai
    400 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Raudonieji pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sausas česnakas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžų aliejus
    1 litras
  • Vyno actas
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Marinatui į indą supilkite stiklinę vandens, 2 šaukštus saulėgrąžų aliejaus, 1 a.š. šaukštas vyno acto, 1 arbatinis šaukštelis druskos ir...
    1. Marinatui į indą supilkite stiklinę vandens, 2 šaukštus saulėgrąžų aliejaus, 1 a.š. šaukštas vyno acto, 1 arbatinis šaukštelis druskos ir tiek pat cukraus. Ir 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, juodųjų pipirų ir sauso česnako.
  • Filė supjaustykite plonomis juostelėmis, o tada perpjaukite per pusę. Turėtumėte gauti pailgus mėsos gabalus.
    2. Filė supjaustykite plonomis juostelėmis, o tada perpjaukite per pusę. Turėtumėte gauti pailgus mėsos gabalus.
  • Reklama
  • Visą mėsą dedame į marinatą, išmaišome, uždengiame dangčiu – ir paliekame marinuotis bent 2 valandas, o geriausia – per naktį.
    3. Visą mėsą dedame į marinatą, išmaišome, uždengiame dangčiu – ir paliekame marinuotis bent 2 valandas, o geriausia – per naktį.
  • Kepimui reikia 2 baltymų, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, juodųjų pipirų ir česnako. Viską sumaišykite.
    4. Kepimui reikia 2 baltymų, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, juodųjų pipirų ir česnako. Viską sumaišykite.
  • Reklama
  • Arbatinį šaukštelį druskos įdėkite į stiklinę miltų, išmaišykite. Kukurūzų dribsniai neturėtų būti saldūs. Sutrupinkite juos, bet ne per ...
    5. Arbatinį šaukštelį druskos įdėkite į stiklinę miltų, išmaišykite. Kukurūzų dribsniai neturėtų būti saldūs. Sutrupinkite juos, bet ne per smulkiai.
  • Kiekvieną mėsos gabalėlį panardinkite į baltymus, tada į miltus, vėl į baltymus ir į kukurūzų trupinius. Išdėliokite gabalėlius ant lėkšt...
    6. Kiekvieną mėsos gabalėlį panardinkite į baltymus, tada į miltus, vėl į baltymus ir į kukurūzų trupinius. Išdėliokite gabalėlius ant lėkštės arba kepimo grotelių.
  • Reklama
  • Juosteles galite apkepti keptuvėje, svarbiausia, kad būtų pakankamai aliejaus. Kepkite 10–12 minučių iki auksinės rudos spalvos, tada sud...
    7. Juosteles galite apkepti keptuvėje, svarbiausia, kad būtų pakankamai aliejaus. Kepkite 10–12 minučių iki auksinės rudos spalvos, tada sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Skanau!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai