Vištienos gabaliukai su sūriu

Vištienos gabaliukai su sūriu

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sultingus ir traškius vištienos gabalėlius galite išsikepti patys. Ypač šį receptą įvertins greito maisto gerbėjai. Jei norite greitai pagaminti karštą patiekalą, išbandykite vištienos filė grynuolius. Jie kepami augaliniame aliejuje, bet pirmiausia pamirkomi kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Jie tinka prie bet kokio padažo ir garnyro (aš patiekiau grynuolius su šviežiomis daržovėmis). Pažiūrėkite, kaip pasigaminti vištienos grynuolius su sūriu.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    1~3 vnt
  • Sūris
    200 gramų
  • Džiūvėsėliai
    5 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Aliejus
    7 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos grynuolius galima ruošti iš susmulkintos filė arba maltos mėsos. Pasirinkau antrąjį variantą, nes taip jie būna sultingesni. Ta...
    1. Vištienos grynuolius galima ruošti iš susmulkintos filė arba maltos mėsos. Pasirinkau antrąjį variantą, nes taip jie būna sultingesni. Taigi, paimkite vištienos filė, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Sūrį sutarkuokite.
    2. Sūrį sutarkuokite.
  • Reklama
  • Maltą mėsą sumaišykite su sūriu, druska ir pagardinkite pagal skonį.
    3. Maltą mėsą sumaišykite su sūriu, druska ir pagardinkite pagal skonį.
  • Kiaušinį išplakite iki putų. Iš mėsos formuojame apvalius grynuolius, merkiame į kiaušinį.
    4. Kiaušinį išplakite iki putų. Iš mėsos formuojame apvalius grynuolius, merkiame į kiaušinį.
  • Reklama
  • Apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite kepti.
    5. Apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite kepti.
  • Kepkite augaliniame aliejuje gerai įkaitintoje keptuvėje.
    6. Kepkite augaliniame aliejuje gerai įkaitintoje keptuvėje.
  • Reklama
  • Vištienos grynuolius apkepkite su sūriu iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    7. Vištienos grynuolius apkepkite su sūriu iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Patiekite bet kokį garnyrą su vištienos grynuoliais. Šiuo atveju tai yra šviežios daržovės. Paruoškite bet kokį padažą ir mėgaukitės gard...
    8. Patiekite bet kokį garnyrą su vištienos grynuoliais. Šiuo atveju tai yra šviežios daržovės. Paruoškite bet kokį padažą ir mėgaukitės gardžiais traškiais grynuoliais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai