Vištienos gabaliukai su sūriu
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Sultingus ir traškius vištienos gabalėlius galite išsikepti patys. Ypač šį receptą įvertins greito maisto gerbėjai. Jei norite greitai pagaminti karštą patiekalą, išbandykite vištienos filė grynuolius. Jie kepami augaliniame aliejuje, bet pirmiausia pamirkomi kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Jie tinka prie bet kokio padažo ir garnyro (aš patiekiau grynuolius su šviežiomis daržovėmis). Pažiūrėkite, kaip pasigaminti vištienos grynuolius su sūriu.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė1~3 vnt
-
Sūris200 gramų
-
Džiūvėsėliai5 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Aliejus7 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos grynuolius galima ruošti iš susmulkintos filė arba maltos mėsos. Pasirinkau antrąjį variantą, nes taip jie būna sultingesni. Taigi, paimkite vištienos filė, nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Sūrį sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Maltą mėsą sumaišykite su sūriu, druska ir pagardinkite pagal skonį.
-
4. Kiaušinį išplakite iki putų. Iš mėsos formuojame apvalius grynuolius, merkiame į kiaušinį.
-
Reklama
-
5. Apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite kepti.
-
6. Kepkite augaliniame aliejuje gerai įkaitintoje keptuvėje.
-
Reklama
-
7. Vištienos grynuolius apkepkite su sūriu iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
8. Patiekite bet kokį garnyrą su vištienos grynuoliais. Šiuo atveju tai yra šviežios daržovės. Paruoškite bet kokį padažą ir mėgaukitės gardžiais traškiais grynuoliais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama