Lavašo vyniotinis su tunu ir kiaušiniu
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Paprastas, bet skanus įprastos lavašo vyniotinis su tunu ir kiaušiniu taps tikru išsigelbėjimu. Galima patiekti šventei ar tiesiog prie arbatos visai šeimai. Vyniotinis lengvai pjaustomas ir gražiai atrodo. Galite pasiimti absoliučiai bet kokį tuną, svarbiausia gerai nusausinti skystį, kitaip lavašas sušlaps. Sūrį geriausia vartoti ryškaus skonio, tuomet įdaro nebūtina sūdyti. Jei nemėgstate majonezo, pakeiskite jį grietine, pikantiškumui įberkite druskos ir garstyčių.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas plonas1 vnt
-
Konservuotas tunas1 skardinė
-
Kiaušinis2 vnt
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Krapai10 gramų
-
Majonezas100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinius išvirkite ir iš anksto atvėsinkite, žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, iš konservuoto tuno nusausinkite skystį.
-
2. Tuną susmulkinkite peiliu arba šakute. Lavašą ištepkite majonezu ir lygiu sluoksniu paskleiskite tuną.
-
Reklama
-
3. Kiaušinius nulupkite, sutarkuokite stambia tarka ir ant viršaus pabarstykite tuną.
-
4. Smulkiai supjaustykite žalumynus ir pabarstykite lygiu sluoksniu.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus lygiu sluoksniu pabarstykite tarkuotą kietąjį sūrį.
-
6. Lavašą švelniai susukite į vyniotinį, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandas.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama