Lavašo vyniotinis su tunu ir kiaušiniu

Lavašo vyniotinis su tunu ir kiaušiniu

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Paprastas, bet skanus įprastos lavašo vyniotinis su tunu ir kiaušiniu taps tikru išsigelbėjimu. Galima patiekti šventei ar tiesiog prie arbatos visai šeimai. Vyniotinis lengvai pjaustomas ir gražiai atrodo. Galite pasiimti absoliučiai bet kokį tuną, svarbiausia gerai nusausinti skystį, kitaip lavašas sušlaps. Sūrį geriausia vartoti ryškaus skonio, tuomet įdaro nebūtina sūdyti. Jei nemėgstate majonezo, pakeiskite jį grietine, pikantiškumui įberkite druskos ir garstyčių.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lavašas plonas
    1 vnt
  • Konservuotas tunas
    1 skardinė
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Krapai
    10 gramų
  • Majonezas
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinius išvirkite ir iš anksto atvėsinkite, žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, iš konservuoto tuno nusausinkite skystį.
    1. Kiaušinius išvirkite ir iš anksto atvėsinkite, žalumynus nuplaukite ir nusausinkite, iš konservuoto tuno nusausinkite skystį.
  • Tuną susmulkinkite peiliu arba šakute. Lavašą ištepkite majonezu ir lygiu sluoksniu paskleiskite tuną.
    2. Tuną susmulkinkite peiliu arba šakute. Lavašą ištepkite majonezu ir lygiu sluoksniu paskleiskite tuną.
  • Reklama
  • Kiaušinius nulupkite, sutarkuokite stambia tarka ir ant viršaus pabarstykite tuną.
    3. Kiaušinius nulupkite, sutarkuokite stambia tarka ir ant viršaus pabarstykite tuną.
  • Smulkiai supjaustykite žalumynus ir pabarstykite lygiu sluoksniu.
    4. Smulkiai supjaustykite žalumynus ir pabarstykite lygiu sluoksniu.
  • Reklama
  • Ant viršaus lygiu sluoksniu pabarstykite tarkuotą kietąjį sūrį.
    5. Ant viršaus lygiu sluoksniu pabarstykite tarkuotą kietąjį sūrį.
  • Lavašą švelniai susukite į vyniotinį, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandas.
    6. Lavašą švelniai susukite į vyniotinį, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandas.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai