Troškinta mėsa puode
3.5 (16 įvertinimai)
Apie receptą
Bet kokia mėsa, troškinta puode, bus neįtikėtinai skani, ir šis receptas nėra išimtis. Siūlau pasigaminti labai minkštą ir skanią mėsą su daržovėmis, kuri nepaliks abejingų. Tai gana paprastas vieno puodo troškinio receptas, tačiau, nepaisant paprastumo, jis yra mano mėgstamiausias. Čia nėra nereikalingų ingredientų, o kefyras visam patiekalui suteikia šiek tiek rūgštumo ir padaro mėsą labai minkštą ir švelnią. Taip, ir pasakysiu, puoduose troškinti labai paprasta, tiesiog dedame viską sluoksniais, užpilame kefyru ir pašauname į orkaitę, ir galime ilsėtis. Apskritai dažnai lepinuosi tokiais skaniais ir paprastais receptais ir labai rekomenduoju išbandyti troškintos mėsos receptą, tikiu, kad liksite patenkinti.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa700~800 gramų
-
Svogūnai2~3 vnt
-
Morka2~3 vnt
-
Kefyras1 litras
-
Saulėgrąžų aliejus2~3 šaukštai
-
Sūris100 gramų (neprivaloma)
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Nulupkite ir supjaustykite morkas pusžiedžiais.
-
2. Svogūną taip pat supjaustome pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Dabar mėsa. Aš naudojau jautieną, bet galite naudoti bet ką kitą. Taigi, mėsą supjaustykite maždaug 2-3 centimetrų pločio kubeliais.
-
4. Dabar pradedame dėti viską į puodus (aš gavau 4). Ant dugno pilame vos šiek tiek aliejaus ir išdėliojame svogūnus.
-
Reklama
-
5. Tada morkų sluoksnis.
-
6. Viduryje darome mėsos sluoksnį, o tada vėl svogūnus ir morkas. Į kiekvieną sluoksnį pabarstome šiek tiek druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
7. Ir paskutinis mūsų pasiruošimo etapas - pripildykite puodus kefyru, kad iki krašto liktų 1,5 centimetro, uždenkite puodus dangčiais. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę likus 20 minučių iki gaminimo, atidarykite dangčius ir pabarstykite tarkuotu sūriu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (16 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama