Troškinta mėsa puode

Troškinta mėsa puode

3.7 (8 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Bet kokia mėsa, troškinta puode, bus neįtikėtinai skani, ir šis receptas nėra išimtis. Siūlau pasigaminti labai minkštą ir skanią mėsą su daržovėmis, kuri nepaliks abejingų. Tai gana paprastas vieno puodo troškinio receptas, tačiau, nepaisant paprastumo, jis yra mano mėgstamiausias. Čia nėra nereikalingų ingredientų, o kefyras visam patiekalui suteikia šiek tiek rūgštumo ir padaro mėsą labai minkštą ir švelnią. Taip, ir pasakysiu, puoduose troškinti labai paprasta, tiesiog dedame viską sluoksniais, užpilame kefyru ir pašauname į orkaitę, ir galime ilsėtis. Apskritai dažnai lepinuosi tokiais skaniais ir paprastais receptais ir labai rekomenduoju išbandyti troškintos mėsos receptą, tikiu, kad liksite patenkinti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa
    700~800 gramų
  • Svogūnai
    2~3 vnt
  • Morka
    2~3 vnt
  • Kefyras
    1 litras
  • Saulėgrąžų aliejus
    2~3 šaukštai
  • Sūris
    100 gramų (neprivaloma)
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir supjaustykite morkas pusžiedžiais.
    1. Nulupkite ir supjaustykite morkas pusžiedžiais.
  • Svogūną taip pat supjaustome pusžiedžiais.
    2. Svogūną taip pat supjaustome pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Dabar mėsa. Aš naudojau jautieną, bet galite naudoti bet ką kitą. Taigi, mėsą supjaustykite maždaug 2-3 centimetrų pločio kubeliais.
    3. Dabar mėsa. Aš naudojau jautieną, bet galite naudoti bet ką kitą. Taigi, mėsą supjaustykite maždaug 2-3 centimetrų pločio kubeliais.
  • Dabar pradedame dėti viską į puodus (aš gavau 4). Ant dugno pilame vos šiek tiek aliejaus ir išdėliojame svogūnus.
    4. Dabar pradedame dėti viską į puodus (aš gavau 4). Ant dugno pilame vos šiek tiek aliejaus ir išdėliojame svogūnus.
  • Reklama
  • Tada morkų sluoksnis.
    5. Tada morkų sluoksnis.
  • Viduryje darome mėsos sluoksnį, o tada vėl svogūnus ir morkas. Į kiekvieną sluoksnį pabarstome šiek tiek druskos ir pipirų.
    6. Viduryje darome mėsos sluoksnį, o tada vėl svogūnus ir morkas. Į kiekvieną sluoksnį pabarstome šiek tiek druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Ir paskutinis mūsų pasiruošimo etapas - pripildykite puodus kefyru, kad iki krašto liktų 1,5 centimetro, uždenkite puodus dangčiais. Paša...
    7. Ir paskutinis mūsų pasiruošimo etapas - pripildykite puodus kefyru, kad iki krašto liktų 1,5 centimetro, uždenkite puodus dangčiais. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę likus 20 minučių iki gaminimo, atidarykite dangčius ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.7/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai