Sumuštiniai su silke ir obuoliu

Sumuštiniai su silke ir obuoliu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Neįprasti sumuštiniai su silke ir obuoliu patiks visiems jūsų svečiams. Ant ruginės duonos – dar skaniau! Atkreipkite dėmesį į receptą! Silkės ir obuolių sumuštiniai – originalus ir skanus užkandis. Iš turimų ingredientų gaunami skaniausi sumuštiniai, kuriuos galima paruošti ir artimiesiems, ir svečiams.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ruginė duona
    200~230 gramų
  • Silkė
    150 gramų (šiek tiek pasūdyta)
  • Obuolys
    1 vnt (žalias)
  • Sviestas
    50 gramų
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Krapai
    4~5 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Nulupkite obuolį, tada sutarkuokite. Į jį sudėkite minkšto sviesto ir garstyčių.
    2. Nulupkite obuolį, tada sutarkuokite. Į jį sudėkite minkšto sviesto ir garstyčių.
  • Reklama
  • Sūdytos silkės filė supjaustykite kubeliais ir suberkite į įdarą, išmaišykite. Jei norite, įberkite druskos ir pipirų.
    3. Sūdytos silkės filė supjaustykite kubeliais ir suberkite į įdarą, išmaišykite. Jei norite, įberkite druskos ir pipirų.
  • Ruginės duonos gabaliukus ištepame silkės įdaru, pabarstome smulkintais krapais.
    4. Ruginės duonos gabaliukus ištepame silkės įdaru, pabarstome smulkintais krapais.
  • Reklama
  • Patiekite užkandį prie stalo.
    5. Patiekite užkandį prie stalo.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai