Tortas Generolas

Tortas Generolas

5 (1 įvertinimai)

12 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Jei dar nebandėte „Generolo“ torto, tuomet būtinai paskubėkite į virtuvę. Šis patrauklaus ir minkšto torto derinys su pačiu subtiliausiu kremu nepaliks abejingų. Skanus ir neįprastai paprastas tortas „Generolas“ turi keletą gaminimo galimybių. Šiame recepte naudojamos razinos, riešutai ir džiovintos slyvos, tačiau galite dėti ką tik norite. Tiks cukruoti vaisiai, džiovintos uogos ir net šokolado gabalėliai.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Cukrus
    1.5 stiklinės
  • Grietinė
    200 gramų
  • Soda
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas
    200 gramų
  • Miltai
    2 stiklinės
  • Riešutai
    1 stiklinė
  • Razinos
    1 stiklinė
  • Slyvos
    1 stiklinė
  • Grietinėlė
    500 mililitrų
  • Cukraus pudra
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi. Sudėkite minkštą sviestą ir toliau plakite. Tada sudėkite grietinę į dubenį. Miltus per...
    1. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi. Sudėkite minkštą sviestą ir toliau plakite. Tada sudėkite grietinę į dubenį. Miltus persijokite ir sumaišykite su soda. Palaipsniui suberkite miltus ir išmaišykite tešlą iki vientisos konsistencijos be gabalėlių.
  • Orkaitė turi būti gerai įkaitinta. Padalinkite tešlą į lygias tris dalis. Razinas nuplaukite, nusausinkite ir suberkite į vieną tešlos dalį.
    2. Orkaitė turi būti gerai įkaitinta. Padalinkite tešlą į lygias tris dalis. Razinas nuplaukite, nusausinkite ir suberkite į vieną tešlos dalį.
  • Reklama
  • Antroji tešlos dalis bus su riešutais. Jie turi būti susmulkinti, galite į miltelius arba galite palikti smulkius gabalėlius.
    3. Antroji tešlos dalis bus su riešutais. Jie turi būti susmulkinti, galite į miltelius arba galite palikti smulkius gabalėlius.
  • Slyvas nuplaukite, nusausinkite. Supjaustykite į 2-4 dalis ir sudėkite į trečią tešlos dalį.
    4. Slyvas nuplaukite, nusausinkite. Supjaustykite į 2-4 dalis ir sudėkite į trečią tešlos dalį.
  • Reklama
  • Kiekvienas pyragas turi būti iškeptas orkaitėje iki auksinės rudos spalvos. Paprastai tai trunka apie 15 minučių.
    5. Kiekvienas pyragas turi būti iškeptas orkaitėje iki auksinės rudos spalvos. Paprastai tai trunka apie 15 minučių.
  • Kol pyragai kepa, galite pasidaryti kremą. Šaltą grietinėlę plakite mikseriu, palaipsniui įpildami cukraus pudros, iki gana stiprių putų.
    6. Kol pyragai kepa, galite pasidaryti kremą. Šaltą grietinėlę plakite mikseriu, palaipsniui įpildami cukraus pudros, iki gana stiprių putų.
  • Reklama
  • Kiekvienas pyragas turi būti gerai išteptas kremu. Viršų taip pat galima patepti kremu arba palikti be grietinėlės (galite užpilti šokola...
    7. Kiekvienas pyragas turi būti gerai išteptas kremu. Viršų taip pat galima patepti kremu arba palikti be grietinėlės (galite užpilti šokoladiniu glajumi).
  • Tortas ,,Generolas, yra paruoštas. Belieka papuošti, jei norite, ir palikti kelioms valandoms, kad pyragai būtų gerai prisotinti.
    8. Tortas ,,Generolas, yra paruoštas. Belieka papuošti, jei norite, ir palikti kelioms valandoms, kad pyragai būtų gerai prisotinti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai