Pyragas su slyvomis ir varške
3 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skubu pasidalinti su jumis įdomiu pyrago su slyvomis ir varške receptu. Subtilus pyragas su kreminiu skoniu ir subtiliomis rūgščių vaisių natomis. Pasigaminti šį pyragą nėra jokių problemų! Jums patiks jo skonis ir aromatas! Stengiausi paruošti tokį dietinį receptą, kuris nepadidintų juosmens papildomų centimetrų. Bet jei mėgstate saldžius kepinius, įdėkite daugiau medaus, o pyrago viršų gausiai pabarstykite cukraus pudra!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai200 gramų
-
Malti riešutai200 gramų (galima pakeisti sausainių trupiniais arba avižiniais dribsniais)
-
Varškė900 gramų
-
Grietinė100 gramų
-
Slyvos500 gramų
-
Medus3 šaukštai (2 arbatiniai šaukšteliai
-
Kiaušiniai4 vnt (2 vnt.
-
Sviestas1~2 šaukštai (gali prireikti daugiau, priklausomai nuo to, kiek tešlos reikia.)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dubenyje sumaišykite susmulkintus riešutus, miltus, medų ir kiaušinius pagrindui. Dar įdėjau lydyto sviesto, bet tai buvo pagal skonį - kad tik susidarytų drėgni trupiniai. Iš trupinių formuojame pyragą tiesiai kepimo formoje. Jei tai nepadeda, įpilkite daugiau sviesto, kad tešla geriau ,,sukibtų,,.
-
2. Įdarui iki vientisos masės sumaišykite varškę, kiaušinius, medų ir grietinę. Paskleiskite ant pagrindo viršaus.
-
Reklama
-
3. Papuoškite smulkiai pjaustytomis slyvomis. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie valandą.
-
4. Pyragą atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite!
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama