Skanus plovas su kiauliena

Skanus plovas su kiauliena

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Neradote geros avienos turguje, bet norite pasigaminti skanų plovą? Tada drąsiai imkite kiaulieną! Rekomenduoju pabandyti pasigaminti skanų plovą su kiauliena: aromatingas, sotus ir patrauklus patiekalas! Tradicinis uzbekų plovas ruošiamas su ėriena. Tačiau ne visiems tai gali patikti dėl specifinio kvapo, o mėsa gali būti kieta. Tačiau su kiauliena plovas yra sultingesnis ir riebesnis. Norėdami paruošti skanų plovą su kiauliena, imkite kiaulienos minkštimą su riebalais, tada plovas nebus sausas. Patariu be ciberžolės vartoti lauro lapų, muskato riešuto, gvazdikėlių ir paprikų mišinio.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Apvalūs ryžiai
    400 gramų
  • Morkos
    300 gramų
  • Svogūnai
    200 gramų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Aliejus
    100 mililitrų
  • Ciberžolė
    pagal skonį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kiaulieną supjaustykite kubeliais.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Kiaulieną supjaustykite kubeliais.
  • Svogūną taip pat supjaustykite kubeliais (tik mažais).
    2. Svogūną taip pat supjaustykite kubeliais (tik mažais).
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
    3. Morkas nulupkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Būtinai porą kartų nuplaukite ryžius tekančiu šaltu vandeniu, kad vanduo iš po jų tekėtų skaidrus. Supilkite augalinį aliejų į katilą arb...
    4. Būtinai porą kartų nuplaukite ryžius tekančiu šaltu vandeniu, kad vanduo iš po jų tekėtų skaidrus. Supilkite augalinį aliejų į katilą arba labai gilią keptuvę storomis sienelėmis. Pirmiausia pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite mėsą. Kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Tada suberkite morkas, išmaišykite, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite 10-15 minučių.
    5. Tada suberkite morkas, išmaišykite, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite 10-15 minučių.
  • Suberkite prieskonius, ciberžolę, išmaišykite ir įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą. Uždengę dangtį troškinkite dar 20 minučių. Česnaką n...
    6. Suberkite prieskonius, ciberžolę, išmaišykite ir įpilkite vandens, kad apsemtų mėsą. Uždengę dangtį troškinkite dar 20 minučių. Česnaką nulupkite ir ant mėsos uždėkite visas skilteles.
  • Reklama
  • Į katile esančią mėsą suberkite nuplautus ir išmirkytus ryžius, tolygiai paskirstydami ant mėsos. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens, k...
    7. Į katile esančią mėsą suberkite nuplautus ir išmirkytus ryžius, tolygiai paskirstydami ant mėsos. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens, kad apsemtų ryžius.
  • Troškinkite plovą, kol ryžiai bus paruošti, ant silpnos ugnies uždengę dangtį.
    8. Troškinkite plovą, kol ryžiai bus paruošti, ant silpnos ugnies uždengę dangtį.
  • Reklama
  • Paruoštas skanus plovas su kiauliena yra trapus ir labai skanus! Galite patiekti su šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!
    9. Paruoštas skanus plovas su kiauliena yra trapus ir labai skanus! Galite patiekti su šviežiomis daržovėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai