Vištienos faršo vyniotinis su grybais

Vištienos faršo vyniotinis su grybais

4.5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Galite paįvairinti savo šventinį stalą ar dienos meniu, atkreipdami dėmesį į šį gana paprastą vištienos faršo vyniotinį su grybais receptą, keptą sultingoje ir aromatingoje šoninėje. Savaime vištienos faršas su grybais kai kam gali pasirodyti kiek sausas, tačiau iškepus į vyniotinį, suvyniotą į šoninę, gausis labai sultingas ir apetitą keliantis karštas patiekalas. Pabandykite ir nenusivilsite.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    1 kilogramas
  • Grybai
    300 gramų
  • Šoninė
    300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnas
    1~2 vnt
  • Sviestas
    20 gramų
  • Česnakai
    1~3 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Grybus nuplaukite, nupilkite vandens perteklių ir supjaustykite plonais griežinėliais.
    1. Grybus nuplaukite, nupilkite vandens perteklių ir supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir ten suberkite grybus. Kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
    2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir ten suberkite grybus. Kepkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.
    3. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.
  • Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
    4. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
  • Reklama
  • Kai skystis išgaruos iš grybų, į keptuvę suberkite daržoves. Jei norite, galite įpilti šiek tiek grietinėlės, kad įdaras būtų dar sulting...
    5. Kai skystis išgaruos iš grybų, į keptuvę suberkite daržoves. Jei norite, galite įpilti šiek tiek grietinėlės, kad įdaras būtų dar sultingesnis. Druska ir pipirai viską pagal skonį.
  • Vištienos filė nuplaukite ir perkiškite per mėsmalę. Nuluptą česnaką susmulkinkite ir suberkite į faršą kartu su prieskoniais pagal skonį...
    6. Vištienos filė nuplaukite ir perkiškite per mėsmalę. Nuluptą česnaką susmulkinkite ir suberkite į faršą kartu su prieskoniais pagal skonį. Viską tinkamai išmaišyti.
  • Reklama
  • Lengvai patepkite folijos lakštą sviestu arba augaliniu aliejumi. Išdėliokite plonas šoninės juosteles, kad šiek tiek persidengtų.
    7. Lengvai patepkite folijos lakštą sviestu arba augaliniu aliejumi. Išdėliokite plonas šoninės juosteles, kad šiek tiek persidengtų.
  • Maltą mėsą paskirstykite ant paviršiaus, šiek tiek atsitraukdami nuo kraštų, spausdami drėgnomis rankomis.
    8. Maltą mėsą paskirstykite ant paviršiaus, šiek tiek atsitraukdami nuo kraštų, spausdami drėgnomis rankomis.
  • Reklama
  • Į vidurį dėkite grybus ir viską atsargiai suvyniokite į ritinį. Taip vištienos faršas su grybais išliks švelnus ir sultingas.
    9. Į vidurį dėkite grybus ir viską atsargiai suvyniokite į ritinį. Taip vištienos faršas su grybais išliks švelnus ir sultingas.
  • Tvirtai susukę vyniotinį, suvyniokite į foliją ir padėkite ant kepimo skardos. Įkaitintoje orkaitėje jis keps mažiausiai 40-45 minutes, p...
    10. Tvirtai susukę vyniotinį, suvyniokite į foliją ir padėkite ant kepimo skardos. Įkaitintoje orkaitėje jis keps mažiausiai 40-45 minutes, po to galėsite atsargiai nuimti foliją ir leisti apskrusti paviršiui.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai