Vištienos bombos su įdaru

Vištienos bombos su įdaru

4 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei jūsų šaldytuve yra vištienos, visada galite pavaišinti savo šeimą ar svečius. Labai nesunku pagaminti ne tik sotų, bet ir neįprastą patiekalą, kuris nustebins kiekvieną paragavusį. Daugelis gali paklausti: "Na, ką dar galite pagaminti iš šios filė?" Atrodo, kad tiek daug patiekalų jau buvo perdaryta, bet vis dar galima rasti naują receptą! Pavyzdžiui, papasakosiu, kaip pasigaminti vištienos „bombas“, įdarytas grybais. Karštojo patiekalo technologija nesudėtinga, tačiau viskas atrodo labai įspūdingai.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kietasis sūris
    70 gramų
  • Grietinėlė
    0.25 stiklinės
  • Vištienos filė
    500 gramų
  • Pievagrybiai
    300 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
    1. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
  • Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus. Supjaustau kubeliais.
    2. Smulkiai supjaustykite grybus ir svogūnus. Supjaustau kubeliais.
  • Reklama
  • Svogūnus ir grybus pakepinkite augaliniame aliejuje. Galiausiai į juos suberkite sūrį ir grietinėlę. Troškinkite maišydami dar porą minučių.
    3. Svogūnus ir grybus pakepinkite augaliniame aliejuje. Galiausiai į juos suberkite sūrį ir grietinėlę. Troškinkite maišydami dar porą minučių.
  • Supjaustykite filė į keletą didelių gabalėlių. Išmuškite. Tada vištienos mėsą įtrinkite druska ir pipirais.
    4. Supjaustykite filė į keletą didelių gabalėlių. Išmuškite. Tada vištienos mėsą įtrinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Uždėkite filė ant folijos. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite grybų įdaro. Suvyniokite foliją į
    5. Uždėkite filė ant folijos. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite grybų įdaro. Suvyniokite foliją į "bombą".
  • Kepkite orkaitėje folijoje 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    6. Kepkite orkaitėje folijoje 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Tada, neišjungę orkaitės, išskleiskite foliją ir dar 10 minučių kepkite „bombas“. Gero apetito!
    7. Tada, neišjungę orkaitės, išskleiskite foliją ir dar 10 minučių kepkite „bombas“. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai