Vištiena troškinta su svogūnais ir morkomis
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Kas gali būti skaniau ir patraukliau už klasikinę visų mėgstamos keptos vištienos su svogūnais ir morkomis versiją? Tiesiog šis paprastas vištienos, troškintos su svogūnais ir morkomis, receptas! Sveikiau ir skaniau! Šiandien noriu papasakoti, kaip kepti vištieną, troškintą su svogūnais ir morkomis. Tai labai skanus ir aromatingas patiekalas, kuris atrodo apetitiškai. Turint omeny, kad paruošti labai paprasta, o visi ingredientai gana prieinami, tai paruošti gali bet kuri šeimininkė, neabejoju. Jei norite, kad visi ingredientai būtų tokie pat auksiniai ir rausvi kaip mano, marinuodami mėsą įpilkite kario ir sojos padažo. Sėkmės!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena1 kilogramas
-
Morkos2 vnt (didelės)
-
Svogūnai1 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Aitrioji žalioji paprika2 vnt (arba vienas raudonas aštrus čili pipiras)
-
Svogūnų laiškai2 vnt (2 šakelės, patiekimui)
-
Česnakai2 skiltelės
-
Prieskoniaipagal skonį (mėsos marinatui rekomenduoju sojos padažą, alyvuogių aliejų, čili pipirą, imbierą ir karį, taip mėsa bus minkšta ir sultinga)
-
Buljonas2.5 stiklinės (arba verdantis vanduo)
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą marinuokite bent pusvalandį, arba ilgiau. Tada sudėkite į gilią keptuvę kartu su likusiu marinatu ir užpilkite verdančiu vandeniu arba sultiniu. Uždedame ant ugnies.
-
2. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 10 minučių. Toliau suberkite morkas, svogūnus ir bulves bei susmulkintą česnaką, troškinkite po dangčiu, kol morkos taps minkštos. Apie pusvalandį.
-
Reklama
-
3. Dabar suberkite susmulkintą žaliąją papriką ir svogūnų laiškus, jei reikia, įberkite papildomų prieskonių. Nukelkite nuo ugnies ir palikite šiek tiek ilgiau pastovėti po dangčiu.
-
4. O dabar, po penkių minučių patiekalas gali būti patiekiamas!
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama