Mišrainė su dešra
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Mišrainės su dešra receptas. Ši mišrainė yra panaši į baltą mišrainę, tačiau vis tiek turi savo ypatybes. Recepte naudojami marinuoti agurkai, salotos, žalieji žirneliai, morkos, bulvės ir, žinoma, dešra. Labai gerai į mišrainę įmaišyti pusiau rūkytos dešros.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žalieji žirneliai100 gramų
-
Bulvės4 vnt
-
Morkos200 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnai1 vnt
-
Prieskoniai1 arbatinis šaukštelis
-
Marinuoti agurkai6 vnt
-
Krūva salotų1 saujelė
-
Pusiau rūkyta dešra400 gramų
-
Majonezaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruošime morkas: nulupkite ir marinuokite morkas korėjietiškai. Naudokite visus reikiamus prieskonius. Taigi morkos tampa labai minkštos ir puikiai tinka mišrainei.
-
2. Nuo dešros nuimkite odelę ir supjaustykite plonomis, ne ilgomis juostelėmis. Marinuotus agurkus ir raudonąjį svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Bulves išvirkite su lupenomis, tada nulupkite odeles ir supjaustykite bulves mažais kubeliais. Salotų lapus nuplaukite tekančiu vandeniu ir stambiai supjaustykite. Kad salotų lapai būtų sultingesni, geriau juos suplėšyti rankomis, o ne pjaustyti. Taip pat nereikia pjaustyti bulvių, galite jas sutarkuoti stambia tarka. Tada mišrainė bus minkštesnė.
-
4. Dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus, įdėkite šiek tiek majonezo, viską gerai išmaišykite. Kadangi mišrainėje yra marinuotų agurkų ir korėjietiškų morkų, kurios suteikia mišrainei ir taip rūgštoką skonį, druskos dedame labai mažai.
-
Reklama
-
5. Palikite mišrainę apie dvi valandas. Kai pastovės, dėkite į lėkštę ir papuoškite salotų lapeliais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama