Mišrainė su dešra

Mišrainė su dešra

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Mišrainės su dešra receptas. Ši mišrainė yra panaši į baltą mišrainę, tačiau vis tiek turi savo ypatybes. Recepte naudojami marinuoti agurkai, salotos, žalieji žirneliai, morkos, bulvės ir, žinoma, dešra. Labai gerai į mišrainę įmaišyti pusiau rūkytos dešros.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žalieji žirneliai
    100 gramų
  • Bulvės
    4 vnt
  • Morkos
    200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Prieskoniai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Marinuoti agurkai
    6 vnt
  • Krūva salotų
    1 saujelė
  • Pusiau rūkyta dešra
    400 gramų
  • Majonezas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruošime morkas: nulupkite ir marinuokite morkas korėjietiškai. Naudokite visus reikiamus prieskonius. Taigi morkos tampa lab...
    1. Pirmiausia paruošime morkas: nulupkite ir marinuokite morkas korėjietiškai. Naudokite visus reikiamus prieskonius. Taigi morkos tampa labai minkštos ir puikiai tinka mišrainei.
  • Nuo dešros nuimkite odelę ir supjaustykite plonomis, ne ilgomis juostelėmis. Marinuotus agurkus ir raudonąjį svogūną supjaustykite mažais...
    2. Nuo dešros nuimkite odelę ir supjaustykite plonomis, ne ilgomis juostelėmis. Marinuotus agurkus ir raudonąjį svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Bulves išvirkite su lupenomis, tada nulupkite odeles ir supjaustykite bulves mažais kubeliais. Salotų lapus nuplaukite tekančiu vandeniu ...
    3. Bulves išvirkite su lupenomis, tada nulupkite odeles ir supjaustykite bulves mažais kubeliais. Salotų lapus nuplaukite tekančiu vandeniu ir stambiai supjaustykite. Kad salotų lapai būtų sultingesni, geriau juos suplėšyti rankomis, o ne pjaustyti. Taip pat nereikia pjaustyti bulvių, galite jas sutarkuoti stambia tarka. Tada mišrainė bus minkštesnė.
  • Dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus, įdėkite šiek tiek majonezo, viską gerai išmaišykite. Kadangi mišrainėje yra marinuotų ...
    4. Dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus, įdėkite šiek tiek majonezo, viską gerai išmaišykite. Kadangi mišrainėje yra marinuotų agurkų ir korėjietiškų morkų, kurios suteikia mišrainei ir taip rūgštoką skonį, druskos dedame labai mažai.
  • Reklama
  • Palikite mišrainę apie dvi valandas. Kai pastovės, dėkite į lėkštę ir papuoškite salotų lapeliais.
    5. Palikite mišrainę apie dvi valandas. Kai pastovės, dėkite į lėkštę ir papuoškite salotų lapeliais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai