Vištiena troškinta puode

Vištiena troškinta puode

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Paruoškite vištieną puode darbo dienomis ar atostogoms. Patogu patiekti porcijomis ir pašildyti. Daržoves ir grybus, taip pat paprikas pirmiausia reikia apkepti aliejuje, kol suminkštės, mėsą kepti, kol pasikeis spalva. Tada formuojame puodus, išdėliojame visus ingredientus, pagardiname, pilame padažą ir kepame orkaitėje apie valandą. Sėkmės gaminant maistą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    6 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Vištienos mėsa (ne krūtinėlė)
    500 gramų
  • Konservuotos pupelės
    200 gramų
  • Grietinėlė 10%
    400 mililitrų
  • Grietinė 15%
    150 mililitrų
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Kietasis sūris
    150 gramų
  • Grybai
    300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Smulkiai supjaustykite bulves ir morkas, o morkas supjaustykite plonais griežinėliais.
    1. Smulkiai supjaustykite bulves ir morkas, o morkas supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Grybai supjaustyti mažais gabalėliais. Supjaustome papriką. Ėmiau įvairių spalvų šaldytas paprikas. Tai nelabai svarbu. Svogūną supjausty...
    2. Grybai supjaustyti mažais gabalėliais. Supjaustome papriką. Ėmiau įvairių spalvų šaldytas paprikas. Tai nelabai svarbu. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Vištienos mėsą nupjaukite nuo kaulų ir supjaustykite mažais gabalėliais. Mėsą paimu nuo kojos ir odos nenuimu.
    3. Vištienos mėsą nupjaukite nuo kaulų ir supjaustykite mažais gabalėliais. Mėsą paimu nuo kojos ir odos nenuimu.
  • Augaliniame aliejuje pakepinkite daržoves paeiliui: svogūnus, morkas, paprikas, grybus.
    4. Augaliniame aliejuje pakepinkite daržoves paeiliui: svogūnus, morkas, paprikas, grybus.
  • Reklama
  • Nuimkite daržoves nuo ugnies. Perkeliame juos į dubenį. Toje pačioje keptuvėje apkepkite mėsą. Kai mėsa šiek tiek sustingsta, pasūdykite ...
    5. Nuimkite daržoves nuo ugnies. Perkeliame juos į dubenį. Toje pačioje keptuvėje apkepkite mėsą. Kai mėsa šiek tiek sustingsta, pasūdykite ir pipiruokite.
  • Į puodą dedame keptą mėsą, tada bulvių gabalėlius, konservuotas pupeles.
    6. Į puodą dedame keptą mėsą, tada bulvių gabalėlius, konservuotas pupeles.
  • Reklama
  • Dubenyje sumaišykite grietinėlę ir grietinę. Pagardinkite juos prieskoniais. Mėsą užpilkite gautu užpilu, į kiekvieną puodą supilkite po ...
    7. Dubenyje sumaišykite grietinėlę ir grietinę. Pagardinkite juos prieskoniais. Mėsą užpilkite gautu užpilu, į kiekvieną puodą supilkite po 3-4 valgomus šaukštus skysčio.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sutarkuokite kietąjį sūrį. Viršų pabarstykite sūriu. Puodą uždaryti dangčiu ir kepti orkaitėje apie...
    8. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sutarkuokite kietąjį sūrį. Viršų pabarstykite sūriu. Puodą uždaryti dangčiu ir kepti orkaitėje apie 1 val.
  • Reklama
  • Patiekite karštą.
    9. Patiekite karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai