Vištiena tešloje su sūriu

Vištiena tešloje su sūriu

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Sūrio tešla vištienai – geresnio patiekalo nerasite. Būtinai išbandykite šį patiekalą ir pasidalykite juo su šeima. Esu tikra, kad jums patiks! Sūrio tešla sukuria gardžią, traškią plutelę. Ją gaminkite su išplaktu kiaušiniu, pienu, vandeniu, tarkuotu sūriu ir druska. Vištienos gabalėlius apvoliokite miltuose, tada pamirkykite tešloje, vėl miltuose ir galiausiai vėl tešloje. Tada kepkite keptuvėje po 3–4 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepusią mėsą pabarstykite petražolėmis ir patiekite. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    400 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    3 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Pienas
    0,25 stiklinės
  • Vanduo
    0,25 stiklinės
  • Druska, pipirai, petražolės
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną supjaustykite gabalėliais ir išmuškite. Mėsą pagardinkite druska ir pipirais.
    1. Vištieną supjaustykite gabalėliais ir išmuškite. Mėsą pagardinkite druska ir pipirais.
  • Tešlai išplakite kiaušinį su pienu ir vandeniu, įberkite druskos ir tarkuoto sūrio. Miltus suberkite į atskirą lėkštę.
    2. Tešlai išplakite kiaušinį su pienu ir vandeniu, įberkite druskos ir tarkuoto sūrio. Miltus suberkite į atskirą lėkštę.
  • Reklama
  • Vištienos gabalėlius apvoliokite miltuose, pamirkykite juos tešloje, tada vėl miltuose ir vėl tešloje.
    3. Vištienos gabalėlius apvoliokite miltuose, pamirkykite juos tešloje, tada vėl miltuose ir vėl tešloje.
  • Kepkite keptuvėje po 3–4 minutes iš kiekvienos pusės. Pabarstykite gatavo mėsą petražolėmis ir patiekite.
    4. Kepkite keptuvėje po 3–4 minutes iš kiekvienos pusės. Pabarstykite gatavo mėsą petražolėmis ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai