Česnakai obuolių sidro acte

Česnakai obuolių sidro acte

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Marinuoti česnakai obuolių sidro acte yra puikus užkandis, kuris puikiai išsilaiko visą žiemą. Česnako galite įdėti į bet kurį patiekalą arba valgyti kaip užkandį su duona ir lašiniais. Marinuoti česnakai yra lengvas, pikantiškas ir aromatingas užkandis, puikiai tinkantis prie mėsos ar daržovių patiekalų. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    300 gramų
  • Obuolių sidro actas
    150 mililitrų (5%)
  • Šaltas geriamasis vanduo
    150 mililitrų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirų žirneliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Jei norite, į česnaką galite pridėti bet kokių žolelių ar prieskonių pagal savo skonį.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Jei norite, į česnaką galite pridėti bet kokių žolelių ar prieskonių pagal savo skonį.
  • Nulupkite česnaką.
    2. Nulupkite česnaką.
  • Reklama
  • Atskirame dubenyje sumaišykite vandenį, actą ir druską. Maišykite, kol druska ištirps.
    3. Atskirame dubenyje sumaišykite vandenį, actą ir druską. Maišykite, kol druska ištirps.
  • Nuluptas česnako skilteles sudėkite į tinkamą, švarų stiklainį.
    4. Nuluptas česnako skilteles sudėkite į tinkamą, švarų stiklainį.
  • Reklama
  • Dėl skonio pridėkite pipirų.
    5. Dėl skonio pridėkite pipirų.
  • Supilkite paruoštą marinatą. Marinatas turi visiškai apsemti česnaką. Tvirtai užsukite dangtelį.
    6. Supilkite paruoštą marinatą. Marinatas turi visiškai apsemti česnaką. Tvirtai užsukite dangtelį.
  • Reklama
  • Stiklainį česnako padėkite į sausą, tamsią ir vėsią vietą porai savaičių. Praėjus laikui, jis bus paruoštas valgyti. Gero apetito!
    7. Stiklainį česnako padėkite į sausą, tamsią ir vėsią vietą porai savaičių. Praėjus laikui, jis bus paruoštas valgyti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai