Vištiena su citrina ir baziliku
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Skanus vištienos receptas visai šeimai! Patiekalas labai švelnus, o baziliko dėka dar ir kvapnus. Šio patiekalo skoniai labai tinka rudens valgiui. Į paruoštą patiekalą patiekdami įdėkite šakelę šviežio baziliko. Jei norite, kad jis būtų aštresnis, įberkite šiek tiek čili pipiro. Išbandykite ir pasidalykite įspūdžiais komentaruose!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena700 gramų (bet kokios dalys)
-
Svogūnai1 vnt
-
Baltas sausas vynas100 mililitrų
-
Citrina1 vnt
-
Bazilikas1 šakelė
-
Česnakai3~4 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištieną užpilkite pusės citrinos sultimis ir palikite pasimarinuoti 30-40 min.
-
2. Tada kepkite vištieną.
-
Reklama
-
3. Suberkite susmulkintą svogūną, viską kartu pakepinkite dar 5 minutes.
-
4. Tada į vištieną suberkite antrąją citrinos pusę, supjaustytą mažais gabalėliais. Suberkite susmulkintą baziliką, česnaką ir užpilkite baltuoju vynu. Įpilkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 30 minučių.
-
Reklama
-
5. Patiekite kvapnią vištieną su bet kokiu garnyru. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama