Vištiena prancūziškai su svogūnais

Vištiena prancūziškai su svogūnais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Daugelis žmonių žino prancūzišką svogūnų sriubą. Ji yra kvapni ir turi ypatingą skonį, kuris iškart įsimenamas. Bet ką daryti, jei šiuos neįprastus sprendimus perkelsite į kitą patiekalą? Taip atsitiko šiame recepte. Pasidalinsiu su jumis vištienos su svogūnais receptu. Patiekalas atrodo kaip tikrame restorane! Nustebsite, kokia skani gali tapti vištienos krūtinėlė. Negalite persistengti su garnyru, todėl rinkitės šviežias daržoves ir prieskonines žoleles. Jūsų laukia nuostabus vaizdas ir nuostabus skonis.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cheresas
    60 mililitrų
  • Vištos krūtinėlė
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    150 gramų
  • Arugula
    120 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    120 gramų
  • Šveicariškas sūris
    45 gramų
  • Actas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Čiobrelio šakelė
    1 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus perpjaukite pusiau. Čiobrelius smulkiai supjaustykite. Vištieną pagardinkite druska ir pipi...
    1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus perpjaukite pusiau. Čiobrelius smulkiai supjaustykite. Vištieną pagardinkite druska ir pipirais.
  • Sudėkite į įkaitintą aliejų nelipnioje keptuvėje. Po 3 minučių įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami pakepinkite svogūną iki rudos...
    2. Sudėkite į įkaitintą aliejų nelipnioje keptuvėje. Po 3 minučių įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami pakepinkite svogūną iki rudos spalvos. Tada supilkite cheresą. Troškinkite dar 3 minutes.
  • Reklama
  • Tuo tarpu džiūvėsėlius sumaišykite su druska. Juose apvoliokite dvi krūtinėles. Tada kepkite jas aliejuje po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
    3. Tuo tarpu džiūvėsėlius sumaišykite su druska. Juose apvoliokite dvi krūtinėles. Tada kepkite jas aliejuje po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Tada sudėkite vištieną į orkaitę, pašildytą iki 220 laipsnių 10 minučių. Po kurio laiko uždėkite svogūnus ir gabalėlį sūrio. Grąžinkite i...
    4. Tada sudėkite vištieną į orkaitę, pašildytą iki 220 laipsnių 10 minučių. Po kurio laiko uždėkite svogūnus ir gabalėlį sūrio. Grąžinkite indą į orkaitę dar 3 minutėms.
  • Reklama
  • Prieš patiekdami paruoškite paprastas salotas iš pomidorų ir rukolos. Pagardinkite actu, aliejumi ir druska. Patiekite vištieną su saloto...
    5. Prieš patiekdami paruoškite paprastas salotas iš pomidorų ir rukolos. Pagardinkite actu, aliejumi ir druska. Patiekite vištieną su salotomis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai