Vištiena prancūziškai su svogūnais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Daugelis žmonių žino prancūzišką svogūnų sriubą. Ji yra kvapni ir turi ypatingą skonį, kuris iškart įsimenamas. Bet ką daryti, jei šiuos neįprastus sprendimus perkelsite į kitą patiekalą? Taip atsitiko šiame recepte. Pasidalinsiu su jumis vištienos su svogūnais receptu. Patiekalas atrodo kaip tikrame restorane! Nustebsite, kokia skani gali tapti vištienos krūtinėlė. Negalite persistengti su garnyru, todėl rinkitės šviežias daržoves ir prieskonines žoleles. Jūsų laukia nuostabus vaizdas ir nuostabus skonis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cheresas60 mililitrų
-
Vištos krūtinėlė2 vnt
-
Džiūvėsėliai150 gramų
-
Arugula120 gramų
-
Vyšniniai pomidorai120 gramų
-
Šveicariškas sūris45 gramų
-
Actas1 arbatinis šaukštelis
-
Svogūnai1 vnt
-
Čiobrelio šakelė1 vnt
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus perpjaukite pusiau. Čiobrelius smulkiai supjaustykite. Vištieną pagardinkite druska ir pipirais.
-
2. Sudėkite į įkaitintą aliejų nelipnioje keptuvėje. Po 3 minučių įberkite druskos ir pipirų. Nuolat maišydami pakepinkite svogūną iki rudos spalvos. Tada supilkite cheresą. Troškinkite dar 3 minutes.
-
Reklama
-
3. Tuo tarpu džiūvėsėlius sumaišykite su druska. Juose apvoliokite dvi krūtinėles. Tada kepkite jas aliejuje po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
-
4. Tada sudėkite vištieną į orkaitę, pašildytą iki 220 laipsnių 10 minučių. Po kurio laiko uždėkite svogūnus ir gabalėlį sūrio. Grąžinkite indą į orkaitę dar 3 minutėms.
-
Reklama
-
5. Prieš patiekdami paruoškite paprastas salotas iš pomidorų ir rukolos. Pagardinkite actu, aliejumi ir druska. Patiekite vištieną su salotomis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama