Vištiena kiniškame apelsinų padaže

Vištiena kiniškame apelsinų padaže

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Šiandien į savo patiekalą atsinešime ryškių ir spalvingų natų. Ruošiame skanų patiekalą – vištieną apelsinų padaže kiniškai. Vištienos gabaliukai tiesiog tirpsta burnoje, receptas labai paprastas! Vištiena apelsinų padaže kiniškai labai ryški, šilkinis padažas tiesiogine prasme apgaubia filė gabaliukus. Patiekiant patiekalą galite apibarstyti sezamo sėklomis. Vištieną skaniai patiekite su ryžiais, tai pats sėkmingiausias šio patiekalo garnyras. Jei jums patinka tokie originalūs skonių deriniai, tada receptas tikrai jums, be to, viskas gana pigu, suteikiami nauji skonio pojūčiai.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    250 gramų
  • Sojų padažas
    70 mililitrų
  • Kukurūzų krakmolas
    2 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Apelsinas
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Aštrieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite, tada supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Vištienos filė perkelkite į dubenį, suberkite kukurūzų krakmolą, išmaišykite ir palikite pastovėti 10 minučių.
    3. Vištienos filė perkelkite į dubenį, suberkite kukurūzų krakmolą, išmaišykite ir palikite pastovėti 10 minučių.
  • Paruoškite savo padažą. Visus prieskonius suberkite į dubenį, suberkite smulkintą česnaką.
    4. Paruoškite savo padažą. Visus prieskonius suberkite į dubenį, suberkite smulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Išspauskite apelsinų sultis.
    5. Išspauskite apelsinų sultis.
  • Būtinai įpilkite sojos padažo, viską išmaišykite.
    6. Būtinai įpilkite sojos padažo, viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, išdėliokite vištienos gabalėlius ir kepkite po dvi minutes iš kiekvienos pusės. Tada į keptuvę įpi...
    7. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, išdėliokite vištienos gabalėlius ir kepkite po dvi minutes iš kiekvienos pusės. Tada į keptuvę įpilkite padažo.
  • Vištieną troškiname padaže 7-8 minutes. Galite patiekalą patiekti.
    8. Vištieną troškiname padaže 7-8 minutes. Galite patiekalą patiekti.
  • Reklama
  • Kiniška vištiena apelsinų padaže yra paruošta. Gero apetito!
    9. Kiniška vištiena apelsinų padaže yra paruošta. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai