Mišrainė su pievagrybiais ir pupelėmis

Mišrainė su pievagrybiais ir pupelėmis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ką daryti, jei artėja šventė ir nežinote, kokią mišrainę dėti ant stalo? Rekomenduoju pabandyti pasigaminti mišrainę su pievagrybiais ir pupelėmis - pažadu, išeis labai skani! Jei jums reikia paruošti neįprastai skanią, labai sočią ir ne itin apsunkinančią mišrainę, tada mišrainės su pievagrybiais ir pupelėmis receptas yra būtent tai, ko ieškojote. Originalus grybų, pupelių ir keptų daržovių mišinys – paruošti gana paprasta ir dar greičiau dingsta iš lėkštės. Paruoškite ir nustebinkite savo artimuosius!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Konservuoti pievagrybiai
    1 vnt (indelis)
  • Konservuotos pupelės
    1 vnt (indelis)
  • Morkos
    4 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Sūris
    50 gramų
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sumalkite trintuvu.
    1. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sumalkite trintuvu.
  • Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
    2. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, suberkite paruoštus svogūnus ir morkas. Kepkite porą minučių ant stiprios ugnies ir 8 minutes ant v...
    3. Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, suberkite paruoštus svogūnus ir morkas. Kepkite porą minučių ant stiprios ugnies ir 8 minutes ant vidutinės ugnies. Pabaigoje įberkite druskos ir pipirų.
  • Paruoštas daržoves reikia perkelti į salotų dubenį ir leisti atvėsti.
    4. Paruoštas daržoves reikia perkelti į salotų dubenį ir leisti atvėsti.
  • Reklama
  • Atidarykite pupelių skardinę ir nupilkite skystį. Pačias pupeles suberkite į salotų dubenį su keptomis daržovėmis.
    5. Atidarykite pupelių skardinę ir nupilkite skystį. Pačias pupeles suberkite į salotų dubenį su keptomis daržovėmis.
  • Atidarykite indelį su pievagrybiais ir nupilkite skystį. Grybus perkelkite į salotų dubenį.
    6. Atidarykite indelį su pievagrybiais ir nupilkite skystį. Grybus perkelkite į salotų dubenį.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite ir sudėkite į salotų dubenį su likusiais ingredientais.
    7. Sūrį sutarkuokite ir sudėkite į salotų dubenį su likusiais ingredientais.
  • Į salotas įdėkite reikiamą kiekį majonezo ir gerai išmaišykite. Salotos paruoštos. Patiekdami galite papuošti žolelėmis. Gero apetito!
    8. Į salotas įdėkite reikiamą kiekį majonezo ir gerai išmaišykite. Salotos paruoštos. Patiekdami galite papuošti žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai