Mišrainė su pievagrybiais ir pupelėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Ką daryti, jei artėja šventė ir nežinote, kokią mišrainę dėti ant stalo? Rekomenduoju pabandyti pasigaminti mišrainę su pievagrybiais ir pupelėmis - pažadu, išeis labai skani! Jei jums reikia paruošti neįprastai skanią, labai sočią ir ne itin apsunkinančią mišrainę, tada mišrainės su pievagrybiais ir pupelėmis receptas yra būtent tai, ko ieškojote. Originalus grybų, pupelių ir keptų daržovių mišinys – paruošti gana paprasta ir dar greičiau dingsta iš lėkštės. Paruoškite ir nustebinkite savo artimuosius!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Konservuoti pievagrybiai1 vnt (indelis)
-
Konservuotos pupelės1 vnt (indelis)
-
Morkos4 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Sūris50 gramų
-
Majonezas3 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sumalkite trintuvu.
-
2. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, suberkite paruoštus svogūnus ir morkas. Kepkite porą minučių ant stiprios ugnies ir 8 minutes ant vidutinės ugnies. Pabaigoje įberkite druskos ir pipirų.
-
4. Paruoštas daržoves reikia perkelti į salotų dubenį ir leisti atvėsti.
-
Reklama
-
5. Atidarykite pupelių skardinę ir nupilkite skystį. Pačias pupeles suberkite į salotų dubenį su keptomis daržovėmis.
-
6. Atidarykite indelį su pievagrybiais ir nupilkite skystį. Grybus perkelkite į salotų dubenį.
-
Reklama
-
7. Sūrį sutarkuokite ir sudėkite į salotų dubenį su likusiais ingredientais.
-
8. Į salotas įdėkite reikiamą kiekį majonezo ir gerai išmaišykite. Salotos paruoštos. Patiekdami galite papuošti žolelėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama