Pikantiškos naminės dešrelės

Pikantiškos naminės dešrelės

5 (2 įvertinimai)

6

Porcijos

1 val. 20 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Jei jums patinka dešrelės, tačiau pirkdami parduotuvėje abejojate jų kokybe, tada gaminkite jas patys. Dešreles pasigaminti namie daug lengviau, nei gali atrodyti. Tokias dešreles galima gaminti ne tik iš kiaulienos, bet ir iš sumaišytos maltos mėsos, pridedant jautienos ar ėrienos. Ir taip pat jie gali būti vištienos. Be pipirų, pagal skonį galite pridėti adžikos, čili ar garstyčių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Daržovės
  • Reikalingi ingridientai:

  • Kiauliena
    1,5 kg (be taukų)
  • Kiaulienos taukai
    200 gramų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Druska
    30 gramų
  • Juodieji pipirai
    15 gramų (maltų)
  • Kukurūzų krakmolas
    1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Kaip pagaminti

  • Pikantiškos naminės dešrelės
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia pikantiškoms dešrelėms gaminti.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    2. Kiaulieną ir taukus nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Supjaustykite gabalėliais.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    3. Stambiai sumalkite kiaulieną.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    4. Taukus sumalkite per smulkų sietą.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    5. Susmulkinkite česnaką ir suberkite į maltą mėsą.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    6. Į maltą mėsą su česnaku įpilkite druskos, krakmolo ir maltų pipirų.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    7. Supilkite šalta vandenį ir gerai išmaišykite.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    8. Paruoškite žarnas pagal instrukcijas ant pakuotės. Užriškite vieną žarnos galą ir užpildykite malta mėsa. Tam yra skirti specialūs mėsmalių priedai žarnoms užmauti.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    9. Taip atrodo padarytos dešrelės.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    10. Užvirkite vandenį su druską. Sumažinkite ugnį ir įdėkite dešrą. Virkite 5 minutes.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    11. Keptuvę ištepame aliejumi ir idedame apvirtą dešrą.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    12. Kepkite dešrelę įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių, kol iškeps. Jei pradūrus bėga skaidrios sultys, dešrelė iškepė. Išimkite ir nedelsdami patiekite.
  • Pikantiškos naminės dešrelės
    13. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai