Pikantiškos naminės dešrelės

Pikantiškos naminės dešrelės

5 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Jei jums patinka dešrelės, tačiau pirkdami parduotuvėje abejojate jų kokybe, tada gaminkite jas patys. Dešreles pasigaminti namie daug lengviau, nei gali atrodyti. Tokias dešreles galima gaminti ne tik iš kiaulienos, bet ir iš sumaišytos maltos mėsos, pridedant jautienos ar ėrienos. Ir taip pat jie gali būti vištienos. Be pipirų, pagal skonį galite pridėti adžikos, čili ar garstyčių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1,5 kg (be taukų)
  • Kiaulienos taukai
    200 gramų
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Druska
    30 gramų
  • Juodieji pipirai
    15 gramų (maltų)
  • Kukurūzų krakmolas
    1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia pikantiškoms dešrelėms gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia pikantiškoms dešrelėms gaminti.
  • Kiaulieną ir taukus nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Supjaustykite gabalėliais.
    2. Kiaulieną ir taukus nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Stambiai sumalkite kiaulieną.
    3. Stambiai sumalkite kiaulieną.
  • Taukus sumalkite per smulkų sietą.
    4. Taukus sumalkite per smulkų sietą.
  • Reklama
  • Susmulkinkite česnaką ir suberkite į maltą mėsą.
    5. Susmulkinkite česnaką ir suberkite į maltą mėsą.
  • Į maltą mėsą su česnaku įpilkite druskos, krakmolo ir maltų pipirų.
    6. Į maltą mėsą su česnaku įpilkite druskos, krakmolo ir maltų pipirų.
  • Reklama
  • Supilkite šalta vandenį ir gerai išmaišykite.
    7. Supilkite šalta vandenį ir gerai išmaišykite.
  • Paruoškite žarnas pagal instrukcijas ant pakuotės. Užriškite vieną žarnos galą ir užpildykite malta mėsa. Tam yra skirti specialūs mėsmal...
    8. Paruoškite žarnas pagal instrukcijas ant pakuotės. Užriškite vieną žarnos galą ir užpildykite malta mėsa. Tam yra skirti specialūs mėsmalių priedai žarnoms užmauti.
  • Reklama
  • Taip atrodo padarytos dešrelės.
    9. Taip atrodo padarytos dešrelės.
  • Užvirkite vandenį su druską. Sumažinkite ugnį ir įdėkite dešrą. Virkite 5 minutes.
    10. Užvirkite vandenį su druską. Sumažinkite ugnį ir įdėkite dešrą. Virkite 5 minutes.
  • Reklama
  • Keptuvę ištepame aliejumi ir idedame apvirtą dešrą.
    11. Keptuvę ištepame aliejumi ir idedame apvirtą dešrą.
  • Kepkite dešrelę įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių, kol iškeps. Jei pradūrus bėga skaidrios sultys, dešrelė i...
    12. Kepkite dešrelę įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių, kol iškeps. Jei pradūrus bėga skaidrios sultys, dešrelė iškepė. Išimkite ir nedelsdami patiekite.
  • Skanaus!
    13. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai