Varškės želė pyragas

Varškės želė pyragas

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Jei mėgstate saldumynus, bet nenorite kepti, šis šaunus receptas jums padės. Subtilus, skanus, tirpstantis burnoje pyragas bus puiki deserto idėja vasaros karštyje. Noriu jums pasiūlyti paprastą variantą, kaip pasigaminti varškės-želė pyragą. Šiuo atveju kaip pagrindas naudojama braškių želė ir šviežios uogos, tačiau šį desertą galite pasigaminti absoliučiai bet kokio skonio. Kalbant apie varškę, geriau rinktis minkštą. Jei turite įprastą, pirmiausia turite ją keletą kartų pertrinti per smulkų sietelį arba sutrinti maišytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Želė
    4 vnt (pakeliai)
  • Uogos
    pagal skonį
  • Varškė
    200 gramų (minkšta)
  • Grietinėlė
    100 gramų
  • Cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pusę žėlė užpilkite vandeniu pagal instrukcijas ant pakuotės.
    1. Pusę žėlė užpilkite vandeniu pagal instrukcijas ant pakuotės.
  • Kruopščiai išmaišykite ir palikite 5-10 minučių. Tuo metu išplakite varškę su cukrumi (galite, pavyzdžiui, desertą gaminti be cukraus), i...
    2. Kruopščiai išmaišykite ir palikite 5-10 minučių. Tuo metu išplakite varškę su cukrumi (galite, pavyzdžiui, desertą gaminti be cukraus), ir atskirai išplakite grietinėlę.
  • Reklama
  • Žėlė sumaišykite su varške ir grietinėle, švelniai išmaišykite ir sudėkite į formą su nuimamais šonais. Valandai padėti į šaldytuvą.
    3. Žėlė sumaišykite su varške ir grietinėle, švelniai išmaišykite ir sudėkite į formą su nuimamais šonais. Valandai padėti į šaldytuvą.
  • Vėliau ant pyrago pasirinktinai galite pridėti šviežių uogų.
    4. Vėliau ant pyrago pasirinktinai galite pridėti šviežių uogų.
  • Reklama
  • Antrąją želė pusę užpilkite vandeniu.
    5. Antrąją želė pusę užpilkite vandeniu.
  • Atsargiai supilkite į formą ir padėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.
    6. Atsargiai supilkite į formą ir padėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.
  • Reklama
  • Tortui gerai sustingus atsargiai nuimkite šonus, supjaustykite porcijomis ir galite ragauti. Gero apetito!
    7. Tortui gerai sustingus atsargiai nuimkite šonus, supjaustykite porcijomis ir galite ragauti. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai