Varškės užkepėlė su jogurtu
5 (1 įvertinimai)
5-7 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tobulos varškės užkepėlės su jogurtu receptas. Švelni, vidutiniškai saldi, su rausva pluta ir iš vaikystės pažįstamu skoniu! Subtilus ir paprastas apkepas su minimaliu ingredientų kiekiu. Galite kepti orkaitėje arba lėtoje viryklėje. Labai skanus ir panašus į darželio apkepą. Dėl skonio galite pridėti citrinos žievelės arba vanilės. Cukraus pudra, jei pageidaujama, gali būti pakeista cukrumi ar kitu saldikliu. Vietoj nesaldaus jogurto galite vartoti su priedais, bet tada sumažinti cukraus kiekį.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų
-
Jogurtas200 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Cukraus pudra100 gramų
-
Manų kruopos2 šaukštai
-
Augalinis aliejus1 šaukštas (formelės patepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Manų kruopas suberkite į dubenį, užpilkite geriamu natūraliu jogurtu, išmaišykite ir palikite 10-15 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
-
Reklama
-
3. Suberkite varškę ir cukraus pudrą.
-
4. Įmuškite kiaušinius.
-
Reklama
-
5. Visą masę sutrinkite blenderiu, kad apkepo struktūra būtų švelnesnė.
-
6. Supilkite į aliejumi išteptą kepimo formą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
-
Reklama
-
7. Iškepusį, apskrudusį apkepą išimkite ir leiskite atvėsti.
-
8. Papuoškite pagal pageidavimą.
-
Reklama
-
9. Patiekite atvėsintą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama