Varškės ryžių pudingas
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šis pudingas ne tik labai skanus, bet ir gana purus. Jį paruošti nesunku, su dideliu malonumu valgo ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Taigi drąsiai jį kepkite. Norint paruošti tokį pudingą, geriausia naudoti naminę varškę ir kiaušinius. Viršų galima drąsiai apibarstyti cukraus pudra, užpilti kondensuotu pienu ar užpilti užpilu prieš patiekiant. Taip pat galite įdėti razinų, cukruotų vaisių ir kitų priedų, nuo jų pudingo skonis bus įdomesnis.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė300 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Manai2 šaukštai
-
Cukrus2 šaukštai
-
Ryžiai virti2.5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį suberkite varškę ir suberkite manų kruopas.
-
Reklama
-
3. Suberkite virtus ryžius.
-
4. Atskirkite baltymus nuo trynių. Į ankstesnius ingredientus pridėkite trynius. Ten supilkite cukrų (1 šaukštą palikite baltymams plakti).
-
Reklama
-
5. Naudodami blenderį, gerai išmaišykite visus ingredientus.
-
6. Kiaušinių baltymus išplakti į standžią masę su 1 šaukštu cukraus.
-
Reklama
-
7. Į varškės masę sudėkite baltymus. Gerai išmaišyti.
-
8. Sutepkite formą bet kokiu aliejumi ir pabarstykite manų kruopomis. Išdėliokite varškės tešlą, išlyginkite silikonine mentele.
-
Reklama
-
9. Pudingą 30 minučių dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių.
-
10. Varškės ryžių pudingas yra paruoštas!
-
Reklama
-
11. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama