Varškės pyragas su braškėmis
3.8 (8 įvertinimai)
6 Porcijos
8 val.
Apie receptą
Desertuose dažnai varškė derinama su vaisiais ar uogomis. Dėl to patiekalo tekstūra tampa minkšta ir sultinga. Ir niekada nepakenks išmokti kitą receptą su tokiu ingredientų deriniu. Bus skanu! Siūlau paskaityti, kaip pasigaminti braškinį sūrio pyragą. Jis gaminamas be kepimo, iš sausainių pagrindo. Desertą ruoškite iš anksto, kad per naktį sustingtų šaldytuve. Pyragas atrodo įspūdingai, o deserto skonis labai subtilus. Kitas pliusas – nereikia daug ingredientų.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų
-
Braškės500 gramų
-
Sausainiai100 gramų
-
Grietinė400 mililitrų
-
Želatina30 gramų
-
Cukrus1 stiklinė
-
Vanilinas1 žiupsnelis
-
Vanduo1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Želatiną išmirkykite vandenyje pagal instrukcijas ant pakuotės. Palikite išbrinkti.
-
2. Kol želatina brinksta, išplakame varškę, cukrų, grietinę ir vanilę. Geriausia tai daryti su maišytuvu.
-
Reklama
-
3. Sausainius sulaužykite mažais gabalėliais.
-
4. Į varškės masę suberkite gabalėliais supjaustytas braškes, sausainius. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite kaitindami ant ugnies. Gautą skystį supilti į varškės masę. Greitai išmaišykite. Supilkite desertą į formą, kad sustingtų.
-
6. Pyragą per naktį palikite šaldytuve. Prieš patiekdami desertą išimkite iš formos. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (8 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama