Varškės pyragas su braškėmis

Varškės pyragas su braškėmis

3.8 (8 įvertinimai)

6 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Desertuose dažnai varškė derinama su vaisiais ar uogomis. Dėl to patiekalo tekstūra tampa minkšta ir sultinga. Ir niekada nepakenks išmokti kitą receptą su tokiu ingredientų deriniu. Bus skanu! Siūlau paskaityti, kaip pasigaminti braškinį sūrio pyragą. Jis gaminamas be kepimo, iš sausainių pagrindo. Desertą ruoškite iš anksto, kad per naktį sustingtų šaldytuve. Pyragas atrodo įspūdingai, o deserto skonis labai subtilus. Kitas pliusas – nereikia daug ingredientų.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų
  • Braškės
    500 gramų
  • Sausainiai
    100 gramų
  • Grietinė
    400 mililitrų
  • Želatina
    30 gramų
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Vanduo
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Želatiną išmirkykite vandenyje pagal instrukcijas ant pakuotės. Palikite išbrinkti.
    1. Želatiną išmirkykite vandenyje pagal instrukcijas ant pakuotės. Palikite išbrinkti.
  • Kol želatina brinksta, išplakame varškę, cukrų, grietinę ir vanilę. Geriausia tai daryti su maišytuvu.
    2. Kol želatina brinksta, išplakame varškę, cukrų, grietinę ir vanilę. Geriausia tai daryti su maišytuvu.
  • Reklama
  • Sausainius sulaužykite mažais gabalėliais.
    3. Sausainius sulaužykite mažais gabalėliais.
  • Į varškės masę suberkite gabalėliais supjaustytas braškes, sausainius. Išmaišykite.
    4. Į varškės masę suberkite gabalėliais supjaustytas braškes, sausainius. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Išbrinkusią želatiną ištirpinkite kaitindami ant ugnies. Gautą skystį supilti į varškės masę. Greitai išmaišykite. Supilkite desertą į fo...
    5. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite kaitindami ant ugnies. Gautą skystį supilti į varškės masę. Greitai išmaišykite. Supilkite desertą į formą, kad sustingtų.
  • Pyragą per naktį palikite šaldytuve. Prieš patiekdami desertą išimkite iš formos. Skanaus!
    6. Pyragą per naktį palikite šaldytuve. Prieš patiekdami desertą išimkite iš formos. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai