Varškės keksiukai

Varškės keksiukai

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Iš varškės masės pagaminti keksiukai yra labai minkšti, purūs, skanūs. Jie gana greitai ir lengvai paruošiami. Keksiukus geriausia kepti silikoninėse arba popierinėse formelėse. Keksiukus galite gaminti ne tik iš varškės masės, bet ir iš įprastos tešlos. Kad jie pakiltų, būtinai įberkite kepimo sodos arba kepimo miltelių. Taip pat galite pridėti džiovintų abrikosų, razinų, šokolado gabalėlių, kad skonis būtų originalesnis.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Soda
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    1,5~2 šaukštai
  • Miltai
    80~100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Varškės mišinį dėkite į dubenį, įmuškite vištienos kiaušinį, suberkite cukrų.
    2. Varškės mišinį dėkite į dubenį, įmuškite vištienos kiaušinį, suberkite cukrų.
  • Reklama
  • Tada sudėkite soda.
    3. Tada sudėkite soda.
  • Visus ingredientus labai gerai išmaišykite.
    4. Visus ingredientus labai gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus.
    5. Suberkite miltus.
  • Išmaišykite tešlą ir sudėkite į silikonines arba popierines formas.
    6. Išmaišykite tešlą ir sudėkite į silikonines arba popierines formas.
  • Reklama
  • Keksiukus pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
    7. Keksiukus pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
  • Varškės keksiukai paruošti! Gero apetito!
    8. Varškės keksiukai paruošti! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai