Varškės keksiukai
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Iš varškės masės pagaminti keksiukai yra labai minkšti, purūs, skanūs. Jie gana greitai ir lengvai paruošiami. Keksiukus geriausia kepti silikoninėse arba popierinėse formelėse. Keksiukus galite gaminti ne tik iš varškės masės, bet ir iš įprastos tešlos. Kad jie pakiltų, būtinai įberkite kepimo sodos arba kepimo miltelių. Taip pat galite pridėti džiovintų abrikosų, razinų, šokolado gabalėlių, kad skonis būtų originalesnis.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė200 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Soda1 žiupsnelis
-
Cukrus1,5~2 šaukštai
-
Miltai80~100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Varškės mišinį dėkite į dubenį, įmuškite vištienos kiaušinį, suberkite cukrų.
-
Reklama
-
3. Tada sudėkite soda.
-
4. Visus ingredientus labai gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Suberkite miltus.
-
6. Išmaišykite tešlą ir sudėkite į silikonines arba popierines formas.
-
Reklama
-
7. Keksiukus pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
-
8. Varškės keksiukai paruošti! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama