Varškės ir želatinos pyragas be kepimo

Varškės ir želatinos pyragas be kepimo

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Nuostabus lengvas tortas iš varškės ir želatinos, ypač tinka karštuoju metų laiku, nes jo kepti nereikia! Tokį tortą galima ruošti ir iš neriebios varškės ir grietinės, ir iš gana riebių, net naminių ingredientų. Pirmuoju atveju gausite lengvą desertą, kuriuo galėsite pasilepinti net laikydamiesi dietos. Antroje – tortas bus švelnesnis, kreminio skonio. Tokiam tortui rinkitės minkštus vaisius. Pavyzdžiui, kiviai puikiai tinka.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų
  • Grietinė
    300 gramų
  • Želatina
    30 gramų
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Cukrus arba medus
    pagal skonį
  • Uogos ar vaisiai
    pagal skonį
  • Mėtų arba šokolado
    pagal skonį (dekoravimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Varškę ir grietinę sumaišykite su blenderiu iki vientisos masės.
    2. Varškę ir grietinę sumaišykite su blenderiu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Galite pridėti medaus ar cukraus. Cukraus galima pridėti 200 gramų, o medaus - 3 šaukštus su kaupeliu. Apskritai, viskas priklauso nuo jū...
    3. Galite pridėti medaus ar cukraus. Cukraus galima pridėti 200 gramų, o medaus - 3 šaukštus su kaupeliu. Apskritai, viskas priklauso nuo jūsų skonio pageidavimų, ar jums patinka saldūs desertai, ar ne. Tai taip pat priklauso nuo jūsų dedamų vaisių ar uogų, ar jie rūgštūs, ar saldūs.
  • Želatiną supilkite į stiklinę geriamojo vandens.
    4. Želatiną supilkite į stiklinę geriamojo vandens.
  • Reklama
  • Vaisius supjaustykite, geriausia – žiedais.
    5. Vaisius supjaustykite, geriausia – žiedais.
  • Dabar išmirkytą želatiną uždėkite ant nedidelės ugnies ir virkite 3-5 minutes, kad želatina visiškai ištirptų.
    6. Dabar išmirkytą želatiną uždėkite ant nedidelės ugnies ir virkite 3-5 minutes, kad želatina visiškai ištirptų.
  • Reklama
  • Tada plona srovele supilkite želatiną į varškės masę su grietine. Gerai išmaišykite ir išplakite.
    7. Tada plona srovele supilkite želatiną į varškės masę su grietine. Gerai išmaišykite ir išplakite.
  • Paimkite kepimo indą, ant dugno dėkite vaisius, supilkite dalį varškės masės. Turėjau silikoninę formelę stikliniu dugnu, joje labai pato...
    8. Paimkite kepimo indą, ant dugno dėkite vaisius, supilkite dalį varškės masės. Turėjau silikoninę formelę stikliniu dugnu, joje labai patogu gaminti tokius nekeptus tortus.
  • Reklama
  • Galite pakartoti procedūrą, tada gauname sluoksnius. Tortą dėkite į šaldytuvą bent pusantros valandos ar dviem.
    9. Galite pakartoti procedūrą, tada gauname sluoksnius. Tortą dėkite į šaldytuvą bent pusantros valandos ar dviem.
  • Paruoštą tortą galite nudažyti šokolado drožlėmis ar miško uogomis ir mėtų lapeliais. Skanaus!
    10. Paruoštą tortą galite nudažyti šokolado drožlėmis ar miško uogomis ir mėtų lapeliais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai