Varškės ir mėlynių pyragas be kepimo
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Jei norite pagaminti skanų, šaltą ir neįprastą desertą, tuomet nekepamas varškės ir mėlynių pyragas yra puikus pasirinkimas. Varškės pyragas be kepimo ruošiamas šaldant šaldytuve. Gautą masę padaliname į dvi dalis, į vieną iš kurių dedama trintų mėlynių. Šį nekepamą varškės ir mėlynių pyragą galima paruošti kaip desertą net šventiniam stalui. Pasirodo, labai skanu ir gražu.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė500 gramų
-
Mėlynės400 gramų
-
Grietinė400 gramų
-
Cukrus250 gramų
-
Želatina20 gramų
-
Sausainiai300 gramų
-
Sviestas150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sausainius sutrinkite į trupinius. Norėdami tai padaryti, galite naudoti maišytuvą, mėsmalę arba įprastą trintuvą.
-
2. Sviestą ištirpinkite, bet neužvirinkite. Sviestą sumaišykite su trupiniais ir dėkite į formą, kurioje gaminsime pyragą. Dabar reikia išplakti grietinę su cukrumi.
-
Reklama
-
3. Varškę pertrinkite per sietelį arba sutrinkite blenderiu. Į varškę supilkite išplaktą grietinę ir toliau plakite trintuvu.
-
4. Atskirai sutrinkite mėlynes trintuvu. Geriau naudoti šviežias uogas. Želatiną reikia pamirkyti šiltame vandenyje ir palikti 10-15 minučių, kad išbrinktų. Varškę padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišyti su mėlynėmis, o kitą palikti be nieko. Po to į abi varškės mases reikia supilti želatiną.
-
Reklama
-
5. Į formą, kurioje jau turime sausainių pagrindą, po arbatinį šaukštelį pakaitomis dėkite baltą varškę ir varškę su mėlynėmis.
-
6. Formą dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Pyragas sustingsta per maždaug 4 valandas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama