Varškės ir mėlynių pyragas be kepimo

Varškės ir mėlynių pyragas be kepimo

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Jei norite pagaminti skanų, šaltą ir neįprastą desertą, tuomet nekepamas varškės ir mėlynių pyragas yra puikus pasirinkimas. Varškės pyragas be kepimo ruošiamas šaldant šaldytuve. Gautą masę padaliname į dvi dalis, į vieną iš kurių dedama trintų mėlynių. Šį nekepamą varškės ir mėlynių pyragą galima paruošti kaip desertą net šventiniam stalui. Pasirodo, labai skanu ir gražu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų
  • Mėlynės
    400 gramų
  • Grietinė
    400 gramų
  • Cukrus
    250 gramų
  • Želatina
    20 gramų
  • Sausainiai
    300 gramų
  • Sviestas
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sausainius sutrinkite į trupinius. Norėdami tai padaryti, galite naudoti maišytuvą, mėsmalę arba įprastą trintuvą.
    1. Sausainius sutrinkite į trupinius. Norėdami tai padaryti, galite naudoti maišytuvą, mėsmalę arba įprastą trintuvą.
  • Sviestą ištirpinkite, bet neužvirinkite. Sviestą sumaišykite su trupiniais ir dėkite į formą, kurioje gaminsime pyragą. Dabar reikia išpl...
    2. Sviestą ištirpinkite, bet neužvirinkite. Sviestą sumaišykite su trupiniais ir dėkite į formą, kurioje gaminsime pyragą. Dabar reikia išplakti grietinę su cukrumi.
  • Reklama
  • Varškę pertrinkite per sietelį arba sutrinkite blenderiu. Į varškę supilkite išplaktą grietinę ir toliau plakite trintuvu.
    3. Varškę pertrinkite per sietelį arba sutrinkite blenderiu. Į varškę supilkite išplaktą grietinę ir toliau plakite trintuvu.
  • Atskirai sutrinkite mėlynes trintuvu. Geriau naudoti šviežias uogas. Želatiną reikia pamirkyti šiltame vandenyje ir palikti 10-15 minučių...
    4. Atskirai sutrinkite mėlynes trintuvu. Geriau naudoti šviežias uogas. Želatiną reikia pamirkyti šiltame vandenyje ir palikti 10-15 minučių, kad išbrinktų. Varškę padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišyti su mėlynėmis, o kitą palikti be nieko. Po to į abi varškės mases reikia supilti želatiną.
  • Reklama
  • Į formą, kurioje jau turime sausainių pagrindą, po arbatinį šaukštelį pakaitomis dėkite baltą varškę ir varškę su mėlynėmis.
    5. Į formą, kurioje jau turime sausainių pagrindą, po arbatinį šaukštelį pakaitomis dėkite baltą varškę ir varškę su mėlynėmis.
  • Formą dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Pyragas sustingsta per maždaug 4 valandas.
    6. Formą dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Pyragas sustingsta per maždaug 4 valandas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai