Varškės ir mėlynių pyragas be kepimo

Varškės ir mėlynių pyragas be kepimo

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Jei norite pagaminti skanų, šaltą ir neįprastą desertą, tuomet nekepamas varškės ir mėlynių pyragas yra puikus pasirinkimas. Varškės pyragas be kepimo ruošiamas šaldant šaldytuve. Gautą masę padaliname į dvi dalis, į vieną iš kurių dedama trintų mėlynių. Šį nekepamą varškės ir mėlynių pyragą galima paruošti kaip desertą net šventiniam stalui. Pasirodo, labai skanu ir gražu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    500 gramų
  • Mėlynės
    400 gramų
  • Grietinė
    400 gramų
  • Cukrus
    250 gramų
  • Želatina
    20 gramų
  • Sausainiai
    300 gramų
  • Sviestas
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sausainius sutrinkite į trupinius. Norėdami tai padaryti, galite naudoti maišytuvą, mėsmalę arba įprastą trintuvą.
    1. Sausainius sutrinkite į trupinius. Norėdami tai padaryti, galite naudoti maišytuvą, mėsmalę arba įprastą trintuvą.
  • Sviestą ištirpinkite, bet neužvirinkite. Sviestą sumaišykite su trupiniais ir dėkite į formą, kurioje gaminsime pyragą. Dabar reikia išpl...
    2. Sviestą ištirpinkite, bet neužvirinkite. Sviestą sumaišykite su trupiniais ir dėkite į formą, kurioje gaminsime pyragą. Dabar reikia išplakti grietinę su cukrumi.
  • Reklama
  • Varškę pertrinkite per sietelį arba sutrinkite blenderiu. Į varškę supilkite išplaktą grietinę ir toliau plakite trintuvu.
    3. Varškę pertrinkite per sietelį arba sutrinkite blenderiu. Į varškę supilkite išplaktą grietinę ir toliau plakite trintuvu.
  • Atskirai sutrinkite mėlynes trintuvu. Geriau naudoti šviežias uogas. Želatiną reikia pamirkyti šiltame vandenyje ir palikti 10-15 minučių...
    4. Atskirai sutrinkite mėlynes trintuvu. Geriau naudoti šviežias uogas. Želatiną reikia pamirkyti šiltame vandenyje ir palikti 10-15 minučių, kad išbrinktų. Varškę padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišyti su mėlynėmis, o kitą palikti be nieko. Po to į abi varškės mases reikia supilti želatiną.
  • Reklama
  • Į formą, kurioje jau turime sausainių pagrindą, po arbatinį šaukštelį pakaitomis dėkite baltą varškę ir varškę su mėlynėmis.
    5. Į formą, kurioje jau turime sausainių pagrindą, po arbatinį šaukštelį pakaitomis dėkite baltą varškę ir varškę su mėlynėmis.
  • Formą dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Pyragas sustingsta per maždaug 4 valandas.
    6. Formą dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Pyragas sustingsta per maždaug 4 valandas.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai