Varškės apkepas su razinomis ir graikiniais riešutais

Varškės apkepas su razinomis ir graikiniais riešutais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Jei mėgstate varškės apkepą, bet norite įvairovės, šis receptas kaip tik jums. Varškę geriausia naudoti sausą ir vienalytę arba pertrinti trintuvu. Varškės apkepą galima patiekti su grietine, kondensuotu pienu ar uogiene. Jei razinos labai išdžiūvo, pamirkykite jas verdančiame vandenyje 10-20 minučių, tada nuplaukite ir nusausinkite. Graikinius riešutus galima lengvai paskrudinti sausoje keptuvėje.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė 9%
    500 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Manų kruopos
    2 šaukštai
  • Razinos
    3 šaukštai
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Graikiniai riešutai
    3 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite razinas ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus ingredientus. Kruopščiai nuplaukite razinas ir nusausinkite.
  • Į dubenį suberkite varškę ir suberkite cukrų, manų kruopas ir vanilinį cukrų. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Į varškę suberiam...
    2. Į dubenį suberkite varškę ir suberkite cukrų, manų kruopas ir vanilinį cukrų. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Į varškę suberiame trynius, vėliau mums prireiks baltymų. Viską gerai išmaišykite ir palikite 30 min.
  • Reklama
  • Suberkite razinas ir smulkintus graikinius riešutus, išmaišykite.
    3. Suberkite razinas ir smulkintus graikinius riešutus, išmaišykite.
  • Į kiaušinių baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir plakite iki purių, stabilių putų. Sudėkite putas į varškės mišinį ir švelniai išmaišyk...
    4. Į kiaušinių baltymus įberkite žiupsnelį druskos ir plakite iki purių, stabilių putų. Sudėkite putas į varškės mišinį ir švelniai išmaišykite.
  • Reklama
  • Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite varškės masę, išlyginkite.
    5. Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite varškės masę, išlyginkite.
  • Įdėkite formą į karštą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po kurio laiko išimkite varškės apkepą, atvėsinkite i...
    6. Įdėkite formą į karštą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Po kurio laiko išimkite varškės apkepą, atvėsinkite ir patiekite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai