Vaniliniai blynai su pienu

Vaniliniai blynai su pienu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Paprasti, bet labai purūs blyneliai su pašėlusiu vanilės aromatu taps vienais mėgstamiausių jūsų pusryčių. Juos paruošti ne sunkiau nei įprastus blynus, bet sausoje keptuvėje, todėl mažiau kaloringi. Pieną ir kiaušinius blynams geriau iš anksto išimti iš šaldytuvo, kad jie būtų kambario temperatūros. Jei neturite vanilės esencijos, pakeiskite ją vaniliniu arba vaniliniu cukrumi. Blynus galite patiekti su pienu, arbata, kava, bei uogiene, kondensuotu pienu ar medumi.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    75 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt (mažas)
  • Vanilės ekstraktas
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas
    20 gramų
  • Cukrus
    1 šaukštas
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas
    80 mililitrai
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite kiaušinį ir pieną, ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite kiaušinį ir pieną, ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite cukraus, druskos ir vanilės ekstrakto. Plakite mikseriu iki purios ir šviesios masės.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite cukraus, druskos ir vanilės ekstrakto. Plakite mikseriu iki purios ir šviesios masės.
  • Reklama
  • Į mišinį supilkite ištirpintą sviestą ir nedideliu greičiu maišykite mikseriu.
    3. Į mišinį supilkite ištirpintą sviestą ir nedideliu greičiu maišykite mikseriu.
  • Į dubenį supilkite šiltą pieną ir išmaišykite be mikserio.
    4. Į dubenį supilkite šiltą pieną ir išmaišykite be mikserio.
  • Reklama
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į pieno mišinį. Viską maišykite iki vientisos tešlos įprastų blynų konsistencijos.
    5. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į pieno mišinį. Viską maišykite iki vientisos tešlos įprastų blynų konsistencijos.
  • Palikite tešlą ant virtuvės stalo 10-15 minučių.
    6. Palikite tešlą ant virtuvės stalo 10-15 minučių.
  • Reklama
  • Ant vidutinės ugnies įkaitinkite teflonu išklotą keptuvę. Supilkite po vieną šaukštą tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos...
    7. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite teflonu išklotą keptuvę. Supilkite po vieną šaukštą tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Išimkite blyną ir toliau kepkite blynus su likusia tešla.
  • Gavau 12 vnt. Nedelsdami patiekite karštus blynus.
    8. Gavau 12 vnt. Nedelsdami patiekite karštus blynus.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai