Vaniliniai blynai su pienu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Paprasti, bet labai purūs blyneliai su pašėlusiu vanilės aromatu taps vienais mėgstamiausių jūsų pusryčių. Juos paruošti ne sunkiau nei įprastus blynus, bet sausoje keptuvėje, todėl mažiau kaloringi. Pieną ir kiaušinius blynams geriau iš anksto išimti iš šaldytuvo, kad jie būtų kambario temperatūros. Jei neturite vanilės esencijos, pakeiskite ją vaniliniu arba vaniliniu cukrumi. Blynus galite patiekti su pienu, arbata, kava, bei uogiene, kondensuotu pienu ar medumi.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai75 gramų
-
Kiaušinis1 vnt (mažas)
-
Vanilės ekstraktas1/2 arbatinio šaukštelio
-
Sviestas20 gramų
-
Cukrus1 šaukštas
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Pienas80 mililitrai
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite kiaušinį ir pieną, ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įpilkite cukraus, druskos ir vanilės ekstrakto. Plakite mikseriu iki purios ir šviesios masės.
-
Reklama
-
3. Į mišinį supilkite ištirpintą sviestą ir nedideliu greičiu maišykite mikseriu.
-
4. Į dubenį supilkite šiltą pieną ir išmaišykite be mikserio.
-
Reklama
-
5. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į pieno mišinį. Viską maišykite iki vientisos tešlos įprastų blynų konsistencijos.
-
6. Palikite tešlą ant virtuvės stalo 10-15 minučių.
-
Reklama
-
7. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite teflonu išklotą keptuvę. Supilkite po vieną šaukštą tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Išimkite blyną ir toliau kepkite blynus su likusia tešla.
-
8. Gavau 12 vnt. Nedelsdami patiekite karštus blynus.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama