Vaisių pyragas

Vaisių pyragas

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val. 35 min.

Apie receptą

Renkantis pyragui vaisius ir uogas, pirmenybę teikite ne itin sultingiems vaisiams. Pavyzdžiui, tai gali būti obuoliai, kriaušės ir juodieji serbentai. Iškepus pyragą būtinai palaukite kol atvės.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Nektarinas
    4~5 (kietas)
  • Avietės
    100 gramų (šviežios arba šaldytos)
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Kvietiniai miltai
    260 gramų
  • Cukrus
    170 gramų
  • Sviestas
    70 gramų (arba margarinas)
  • Kefyras
    180 mililitrų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    2,5 šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Nektarinus nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais. Jei naudojate šaldytas avietes, naudokite ...
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Nektarinus nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais. Jei naudojate šaldytas avietes, naudokite iš karto neatšildytas.
  • Sumaišykite kiaušinius ir cukrumi dubenyje. Plakite iki putų.
    2. Sumaišykite kiaušinius ir cukrumi dubenyje. Plakite iki putų.
  • Reklama
  • Įpilkite šilto kefyro, kepimo miltelių. Plakite toliau.
    3. Įpilkite šilto kefyro, kepimo miltelių. Plakite toliau.
  • Ištirpinkite sviestą, supilkite į dubenį. Maišykite toliau mažu greičiu.
    4. Ištirpinkite sviestą, supilkite į dubenį. Maišykite toliau mažu greičiu.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir gerai išmaišykite
    5. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite
  • Leiskite tešlai pabūti 10 minučių.
    6. Leiskite tešlai pabūti 10 minučių.
  • Reklama
  • Orkaitę nustatykite 180 laipsnių temperatūra. Paimkite formą, padenkite kepimo popieriumi (jei reikia, sutepkite plonu sviesto sluoksniu)...
    7. Orkaitę nustatykite 180 laipsnių temperatūra. Paimkite formą, padenkite kepimo popieriumi (jei reikia, sutepkite plonu sviesto sluoksniu). Supilkite į jį tešlą. Išdėstykite nektarino griežinėlius.
  • Sudėkite avietes. Jei iš uogų išsiskyrė sultys, sultis nukoškite ir sudėkite uogas ant tešlos. Pyragą dedame į karštą orkaitę 45 minutėms.
    8. Sudėkite avietes. Jei iš uogų išsiskyrė sultys, sultis nukoškite ir sudėkite uogas ant tešlos. Pyragą dedame į karštą orkaitę 45 minutėms.
  • Reklama
  • Praėjus laikui, išimkite pyragą, pabarstykite viršų 1 šaukštu cukraus ir vėl pašaukite į orkaitę 10 minučių.
    9. Praėjus laikui, išimkite pyragą, pabarstykite viršų 1 šaukštu cukraus ir vėl pašaukite į orkaitę 10 minučių.
  • Išimkite pyragą iš formos  ir palikite atvėsti.
    10. Išimkite pyragą iš formos ir palikite atvėsti.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai