Vaflinis pyragas su grybais ir silke

Vaflinis pyragas su grybais ir silke

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Užkandžių pyragai pradeda užtikrintai įsikurti ant šiuolaikinių šeimininkių stalų. Ir tai nenuostabu. Galų gale, jie yra paruošti paprastai, bet yra gausūs ir skanūs. Šis užkandis bus puiki stalo puošmena. Išskirtinis vaflinių užkandžių pyragų bruožas yra tas, kad jie ruošiami prieš pat patiekiant. Vafliai ruošiant pyragą jau pradeda mirkti. O proceso pabaigoje pyragas jau bus minkštas. Todėl įdarą reikia paruošti iš anksto.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Morkos
    1/2 vnt
  • Česnakai
    pagal skonį (sausas)
  • Silkė
    1 vnt (didelė, lengvai sūdyta)
  • Sūris
    50 gramų (kietas)
  • Kiaušiniai
    2 vnt (virti)
  • Pievagrybiai
    550 gramų
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt (vidutinio dydžio)
  • Vafliai
    4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Grybus nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais. Dėti į keptuvę, pakepinti ir išgarinti visą skystį.
    2. Grybus nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais. Dėti į keptuvę, pakepinti ir išgarinti visą skystį.
  • Reklama
  • Tada įpilkite augalinio aliejaus, ne daugiau kaip 1-2 šaukštus, pakepinkite ir suberkite sausą česnaką. Nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite.
    3. Tada įpilkite augalinio aliejaus, ne daugiau kaip 1-2 šaukštus, pakepinkite ir suberkite sausą česnaką. Nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite.
  • Atskirai pakepinkite pjaustytus svogūnus ir smulkiai tarkuotas morkas.
    4. Atskirai pakepinkite pjaustytus svogūnus ir smulkiai tarkuotas morkas.
  • Reklama
  • Silkę išpjaustykite filė, išimkite visus kaulus ir supjaustykite vidutiniais gabalėliais. Paimkite vaflinį lakštą, patepkite jį nedideliu...
    5. Silkę išpjaustykite filė, išimkite visus kaulus ir supjaustykite vidutiniais gabalėliais. Paimkite vaflinį lakštą, patepkite jį nedideliu kiekiu majonezo ir išdėliokite paruoštą silkę.
  • Ant viršaus uždėkite antrą vaflio lakštą. Ant jo sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas. 1/2 nurodyto sūrio kiekio sutarkuokite ant daržo...
    6. Ant viršaus uždėkite antrą vaflio lakštą. Ant jo sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas. 1/2 nurodyto sūrio kiekio sutarkuokite ant daržovių.
  • Reklama
  • Ant viršaus uždėkite trečią vaflių lakštą. Ant jo sudėkite keptus grybus.
    7. Ant viršaus uždėkite trečią vaflių lakštą. Ant jo sudėkite keptus grybus.
  • Uždenkite paskutiniu vaflio lakštu. Ant viršaus sutarkuokite likusį sūrį ir virtus kiaušinius. Papuoškite pagal pageidavimą.
    8. Uždenkite paskutiniu vaflio lakštu. Ant viršaus sutarkuokite likusį sūrį ir virtus kiaušinius. Papuoškite pagal pageidavimą.
  • Reklama
  • Patiekite iš karto. Skanaus!
    9. Patiekite iš karto. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai